Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Vakaat ja edulliset miestenpyörät

Miesten pyörän osto-opas – valitse sinulle sopiva miesten pyörä

Mikä olisikaan mukavampaa kuin ajeleminen pitkin turuja ja toreja perinteisellä miestenpyörällä. Jotta voit nauttia pyöräilystä, tarvitset kuitenkin pyörän, joka sopii sinulle ja päivittäisiin käyttötarpeisiisi. Tästä voit lukea lisää siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon miestenpyörää ostettaessa.

Miten aiot käyttää miesten pyörää?

Ennen kuin ryhdyt tutkimaan miesten pyörien valikoimaa, sinun on hyvä tietää, miten aiot käyttää pyörää. Aiotko pyöräillä töihin? Silloin hyvä valinta voi olla pyörä, jossa on paljon vaihteita. Jos aiot vain pyöräillä rannalle loma-aikaan, yksinkertaisempi miesten pyörä saattaa sopia sinulle paremmin.

Minkä kokoinen runko kannattaa valita?

Miesten pyörää valitessasi sinun tulee ottaa huomioon pituutesi suhteessa pyörään. Aivan kuten naisten pyörissä, miesten pyörän koko ilmoitetaan yleensä suhteessa sen rengaskokoon tuumina. Miesten pyörä on kuitenkin hieman suurempi kuin naisten pyörä riippumatta siitä, ovatko renkaat yhtä isot, joten et voi luottaa pelkästään rengaskokoon. Kokeile siis pyörää ennen ostopäätöksen tekemistä. Muista myös turvallisen pyöräilyn avaintekijät, eli polkupyörän valo ja pyöräilykypärä.

Yosemite by Biltema

Yosemite by Biltema -tuotemerkin luotettavilla polkupyörillä pääset nauttimaan aktiivisesti pohjoismaisesta luonnostamme. Tutustu pyöriimme ja lähde ajelemaan vehreisiin metsiin, pitkille maanteille tai kaupungin vilkkaille kaduille. Inspiroidu täällä ja etsi itsellesi sopiva pyörä. 

Tavallisimmat kysymykset miesten pyöristä

Miksi valitsisin miesten pyörän?

Miesten pyörän etuna on, että siinä on vaakasuora tanko, joka tekee pyörän rungosta paljon vakaamman. Timantin muotoinen runko tekee myös ajamisesta tehokkaampaa.

Minkä kokoisen miesten pyörän valitsisin?

Se riippuu kokopituudestasi sekä jalkojesi ja ylävartalosi pituudesta.

Mitä eroa on naisten ja miesten pyörillä?

Naisten pyörässä on matala runko, ja siitä puuttuu miesten pyörälle ominainen vaakasuora tanko. Miesten polkupyöristä on saatavana myös suurempia runkokokoja, ja niissä on enemmän tilaa satulan ja ohjaustangon välissä.

Voinko huoltaa pyörän itse?

Totta kai! Voit tehdä itse joitakin huoltotoimenpiteitä sopivilla työkaluilla ja ohjeilla. Katso neuvoa oppaistamme ja videoiltamme täältä.