Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

BMX

BMX-pyörien osto-opas

BMX on pyörämalli, joka on suunniteltu ajettavaksi motocross-radoilla ja josta on tullut erittäin suosittu pyörällä temppuja tekevien keskuudessa. Lue alta lisätietoa BMX-pyöristä ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikä BMX on?

BMX on pyörämalli, joka on suunniteltu temppujen tekemiseen. Malli kestää kovia iskuja, ja siitä on poistettu kaikki ”tarpeettomat” lisävarusteet, kuten vaihteet tai jalkajarrut, jotka voivat häiritä ajajaa.

BMX-pyörän koko

Sopivan kokoinen BMX-pyörä valitaan käyttäjän pituuden perusteella, koska pituus vaikuttaa siihen, miten pitkä pyörän rungon tulee olla. Tervetuloa lähimpään Biltema-myymälään kokeilemaan, mikä malli sopii sinulle parhaiten.

BMX – hyvä ensimmäinen pyörä

Jos lapsesi vasta opettelee ajamaan pyörällä, BMX voi olla erinomainen vaihtoehto. Pyörässä ei ole vaihteita eikä jalkajarrua, jotka hankaloittavat opettelua, vaan lapsi voi keskittyä kaikkein tärkeimpään, eli pyöräilyyn.

Yosemite by Biltema  

Yosemite by Biltema -tuotemerkin luotettavilla polkupyörillä pääset nauttimaan aktiivisesti pohjoismaisesta luonnostamme. Tutustu pyöriimme ja lähde ajelemaan vehreisiin metsiin, pitkille maanteille tai kaupungin vilkkaille kaduille. Inspiroidu täällä ja etsi itsellesi sopiva pyörä.

Tavallisimmat kysymykset BMX-pyöristä

Mitä BMX tarkoittaa?

BMX on lyhenne sanoista bicycle motocross, sillä pyörä on suunniteltu ajettavaksi motocross-radoilla.

Mikä BMX-pyörä on?

BMX-pyörä on yksivaihteinen pyörä, joka sopii temppujen tekemiseen. Malli sopii sekä lapsille että aikuisille.

Voinko huoltaa pyörän itse?

Kyllä voit! Voit tehdä itse joitakin huoltotoimenpiteitä sopivien työkalujen ja ohjeiden avulla. Katso neuvoa oppaistamme ja videoiltamme täältä.