Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Naisten polkupyörät

Naisten pyörien osto-opas – valitse sopiva pyörä

Nykyään valittavana on paljon erilaisia naisten polkupyöriä, ja joskus valinta voi tuntua vaikealtakin. Mitä naisten pyörää ostettaessa tulisi ottaa huomioon?

Mihin aiot käyttää naisten pyörää?

Ensimmäisenä kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen naisten pyörä on tulossa. Jos aiot pyöräillä pääasiassa kaupungissa, voi perinteinen 3–7-vaihteinen naistenpyörä olla hyvä valinta. Jos kuitenkin pyöräilet säännöllisesti pidempiä matkoja, siihen voi sopia paremmin kevyempi ja pidempiin matkoihin tarkoitettu pyörä.

Mikä on sopiva rungon koko?

Rungon koko on ratkaisevan tärkeä sen kannalta, kuinka mukavalta pyöräily tuntuu. Huomioi kokonaispituutesi, mutta myös ylävartalosi ja jalkojesi pituudella on suuri merkitys. Jos sinulla on esimerkiksi pitkät jalat ja lyhyt ylävartalo, polkimien etäisyys voi olla täydellinen, mutta etäisyys  ohjaustankoon puolestaan liian pitkä. Mitään yleispätevää vastausta rungon kokoon ei ole, vaan on parasta kokeilla eri malleja.

Yosemite by Biltema  

Yosemite by Biltema -tuotemerkin luotettavilla polkupyörillä pääset nauttimaan aktiivisesti pohjoismaisesta luonnostamme. Tutustu pyöriimme ja lähde ajelemaan vehreisiin metsiin, pitkille maanteille tai kaupungin vilkkaille kaduille. Inspiroidu täällä ja etsi itsellesi sopiva pyörä.

Usein kysytyt kysymykset naisten pyöristä

Millainen naisten pyörä sopii työmatkapyöräilyyn?

Se riippuu siitä, kuinka pitkiä matkoja ajat. Lyhyille matkoille (1–5 km) sopii hyvin klassinen naisten pyörä. Pidemmille matkoille (yli 5 km) sopii sähköpyörä tai urheilullisempi pyörä, jossa ajoasento on enemmän eteenpäin nojaava ja vaihteita on enemmän.

Mikä on naisten pyörä?

Naisten pyörälle ominaista on matala runko, mikä helpottaa pyörän satulaan nousemista ja kyydistä pois laskeutumista. Myös miehet voivat ajaa naisten pyörällä.

Voinko huoltaa pyörän itse?

Kyllä voit! Voit tehdä itse joitakin huoltotoimenpiteitä sopivilla työkaluilla ja ohjeilla. Katso neuvoa oppaistamme ja videoiltamme täältä.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.