Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Kolmipyöräisellä ajo on kivaa ja opettavaista

Kolmipyöräisen osto-opas – näin valitset sopivan kolmipyöräisen lapselle

Kun lapsesi kasvaa, hän liikkuu yhä enemmän – joskus kaiken aikaa. Ennen kuin huomaatkaan, lapsen on aika tutustua pyörällä ajamiseen. Kolmipyöräisen avulla lapsi pääsee liikkumaan ja tutustumaan ympäristöön sekä kehittämään samalla motorisia taitojaan. Tässä osto-oppaassa kerromme, mitä sinun on otettava huomioon ostaessasi kolmipyöräistä lapsellesi.

Sopiiko kolmipyörä lapselle?

Kun olet ostamassa ensimmäistä pyörää lapsellesi, sinulla on seuraavat kolme vaihtoehtoa. Voit ostaa

Kolmipyörät ovat polkupyöriä, joissa on nimensä mukaisesti kolme pyörää. Ne ovat usein melko matalia ja sen ansiosta myös hyvin vakaita polkea.

Kolmipyörä sopii yleensä noin 1,5–2 vuoden iästä keskimäärin 5–6 vuoden ikään saakka. Sen jälkeen lapsi voi käyttää tasapainopyörää tai lasten pyörää, jossa on apupyörät.

Bilteman valikoimassa on myös tasapainopyörän ja kolmipyörän yhdistelmä. Kiinnittämällä irrotettavat polkimet paikalleen pyörästä tulee kolmipyöräinen. Tämä malli sopii 2–4-vuotiaille lapsille.

Ota nämä huomioon ostaessasi kolmipyörää

Kun olet ostamassa kolmipyörää lapselle, varmista, että pyörä täyttää seuraavat vaatimukset:

  • säädettävä satula
  • mieluiten säädettävä ohjaustanko
  • kevyt paino (Bilteman mallit painavat 3,3–4 kg)
  • ajajaa miellyttävä väri

Kolmipyöräisiä on saatavana useissa väreissä. Helpointa on ottaa lapsi mukaan myymäläämme tutustumaan kolmipyöräisiin. Siellä voit valita sopivan mallin ja värin.

Yosemite by Biltema  

Yosemite by Biltema -tuotemerkin luotettavilla polkupyörillä pääset nauttimaan aktiivisesti pohjoismaisesta luonnostamme. Tutustu pyöriimme ja lähde ajelemaan vehreisiin metsiin, pitkille maanteille tai kaupungin vilkkaille kaduille. Inspiroidu täällä ja etsi itsellesi sopiva pyörä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kolmipyöräisistä

Missä iässä lapsi voi ajaa kolmipyöräisellä?

Lapset voivat yleensä aloittaa pyöräilyn kolmipyöräisellä noin 1,5 vuoden iässä.

Miten kolmipyöräinen toimii?

Kolmipyöräisessä on yksi pyörä edessä ja kaksi pyörää takana tasapainon parantamiseksi.

Voinko huoltaa pyörän itse?

Totta kai! Voit tehdä itse joitakin huoltotoimenpiteitä sopivilla työkaluilla ja ohjeilla. Katso neuvoa oppaistamme ja videoiltamme täältä.