Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Meiltä löydät kaikki tarvittava pyöräilyvarusteet

Pyöräilyvarusteiden osto-opas – varusta pyörä seikkailuun!

Sopivilla polkupyörävarusteilla saat pyörääsi uusia ominaisuuksia! Polkupyörän valo tekee pyöräilystä pimeällä turvallisempaa, lokasuoja helpottaa pyöräilyä sateella ja pyöräilylaukut ovat kätevät pidemmillä pyöräretkillä. Biltemassa on pyörääsi yli sata tarviketta, ja esittelemme seuraavaksi joitakin suosituimpia.

 

Pyöräilykäsineet

Ohuilla pyöräilykäsineillä saat hyvän otteen ohjaustangosta, ja ne suojaavat käsiäsi, jos kaadut. Biltemasta saat muun muassa pyöräilykäsineet maastopyöräilyyn, hyötypyöräilyyn, lapsille, kilpailemiseen ja talvipyöräilyyn. Jälkimmäiset on vuorattu sekä tuulen- että vedenpitäviksi, jotta kädet pysyvät lämpiminä ja kuivina kylmällä säällä. Monissa käsineissämme on painetta helpottavaa geeliä ja silikoninen otepinta, mikä antaa hyvän pidon ja vähentää käsien loukkaantumisriskiä.

Pyöräilyvarusteet lapsille

Aurinkoisena viikonloppuna on mukava lähteä pyöräretkelle lasten kanssa. Biltemasta löydät polkupyörän lastenistuimet, jos kuljetat lasta paljon pyörällä, sekä apupyörät, jos lapsi haluaa opetella pyöräilemään itse. Lapsen lähtiessä pyöräilemään turvallisuus on tärkeää. Siksi meillä on mm. heijastinliivejä, soittokelloja ja polkupyörän turvaviirejä. Näillä varusteilla voit varmistaa, että lapsesi kuuluu ja näkyy!

Maastopyörätarvikkeet

Tarvitsetko tarvikkeita maastopyörään? Biltemasta saat kaiken maastopyöräilyyn sopivista käsineistä hienoihin maastopyöräilykypäriin ja juomapullotelineisiin. Aiotko pyöräillä maastossa pimeällä ja tarvitset tehokkaan polkupyörän valon? Siinä tapauksessa suosittelemme polkupyörään tehokasta 2 000 lumenin valoa. Polkupyörän valo 2000lm antaa peräti 2 000 lumenin valotehon ja laajan valaisualueen, joten se voi valaista pimeimmätkin metsäpolut. Voit kiinnittää valoon myös GoPro-kameran yhteensopivan telineen avulla, jotta voit kuvata ja jakaa yöllisen seikkailusi.

Pyöräilykypärät

Meillä on erilaisiin tyyleihin, vaatimuksiin ja tarpeisiin sopivia pyöräilykypäriä. Useissa malleissamme on myös patentoitu MIPS-järjestelmä, joka voi suojata sinua vakavilta aivovaurioilta, jos putoat pyörän selästä ja lyöt pääsi. Valikoimassamme on myös skeittikypäriä ja tavallisia pyöräilykypäriä niin lapsille kuin aikuisillekin. Haluatko tyylikkään kypärän, joka näyttää hyvältä yön pimeydessä? Kokeile silloin kypärää, jossa on kiinteät LED-valot edessä ja takana. Valkoinen valo sivuilla ja punainen valo takana varmistavat, että näyt joka kulmasta!

Polkupyörän heijastimet

Heijastimet näkyvät selvästi, kun esimerkiksi auton tai pyörän valot osuvat niihin pimeällä. Pyörän varustaminen heijastimilla voi siis suojata onnettomuuksilta. Biltemassa voit valita heijastimet niin eteen, taakse kuin pyörän sivuille, jotta autoilija havaitsee sinut tulosuunnasta riippumatta.

Tavallisimpia kysymyksiä pyöräilyvarusteista

Mitä pyöräilyvarusteita on hyvä olla?

Se riippuu siitä, mihin aiot käyttää pyörää. Pyöräilykypärä, polkupyöränvalo, lukko ja heijastimet lisäävät turvallisuutta, mikä on hyvä asia polkupyörän käytöstä riippumatta.

Mitä pyöräilyvarusteita on saatavana lapsille?

Biltemassa on paljon tarvikkeita lapsille. Meillä on esimerkiksi polkupyörän turvaistuimia lasten kuljettamiseen sekä apupyöriä lapsille, jotka haluavat opetella pyöräilemään itse.

Mihin pyöräilyvarusteita tarvitaan?

Pyöräilyvarusteet lisäävät pyörän käyttömahdollisuuksia. Varusta pyöräsi esimerkiksi polkupyörälaukuilla, niin voit tehdä pidempiä pyöräretkiä.

Voinko huoltaa pyörän itse?

Kyllä voit! Voit tehdä itse joitakin huoltotoimenpiteitä sopivien työkalujen ja ohjeiden avulla. Katso neuvoa oppaistamme ja videoiltamme täältä.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.