Polkupyörät ja kaikkea pyöräilyyn

Polkupyörät ja kaikkea pyöräilyyn

Meiltä saat polkupyörät eri-ikäisille polkijoille – eri malleja ja erilaisiin tarpeisiin. Miltä klassinen naistenpyörä kuulostaisi? Entä maastolenkkeihin soveltuva pyörä tai kätevä sähköpyörä?

Pyöräily on yksi odotetuimmista kevään ja kesän harrastuksista. Polkupyörä onkin erinomainen liikkumismuoto niin työmatkoille kuin vapaa-aikaankin. Pyörällä pääset helposti paikasta A paikkaan B ilman ruuhkissa hidastelua ja samalla saat myös hyötyliikuntaa. Polkupyörällä liikkuessa ehdit myös nauttimaan maisemista rauhassa. Taittopyörä on kätevä valinta karavaanareille tai kaupunkiin sillä saat sen taitettua hetkessä kasaan säiltystä varten tai esimerkiksi junaan hypätessä.

Sadattuhannet asiakkaat voivat vahvistaa, että Bilteman polkupyörät ovat ehdottomasti hintansa arvoisia. Tunnet varmasti Yosemiten, Bilteman oman pyörämerkin, johon kuuluu useita erimallisia pyöriä. Halusitpa millaisen pyörän tahansa, saat sen taatusti meiltä!

Laajan valikoimamme sekä edullisten hintojen ansioista Biltema on tänä päivänä myös varteenotettava polkupyöräkauppa. Tule lähimpään tavarataloosi tutustumaan polkupyöriimme, tai tutustu erimallisiin ja -hintaisiin pyöriin tällä sivulla! Huomaathan, että myös verkkokauppa toimittaa polkupyörät sekä polkupyörätarvikkeet!