Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Leikkejä ja rentoutumista uima-altaassa

Kesäkuumalla on ihana pulahtaa oman pihan uima-altaaseen vilvoittelemaan! Bilteman valikoimasta saat kätevät ja helposti asennettavat uima-altaat puutarhaan ja terassille. Lasten uima-allas sopii pienemmille pulikoijille, kun taas pyöreät, teräsrunkoiset altaat sopivat paremmin aikuisille ja vähän vanhemmille lapsille.

 

Bilteman edulliset uima-altaat ovat kestäviä, ja useimpiin isommista allasmalleista kuuluu vesipumppu, jolla altaan täyttäminen on nopeaa. Puhallettavista altaista on saatavana useita eri malleja ja värivaihtoehtoja. Hanki uima-allas pihalle sekä lisäksi hauskoja vesileluja, niin lapset viihtyvät pitkäänkin pulikoimassa ja nauttamissa kesästä! Löydät meiltä myös tarvikkeet ja kemikaalit uima-altaan hoitoon. Edulliset uima-altaat ja uima-allas tarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!