Toimitustavat ja -maksut

Asiakkaan tulee tutustua Bilteman verkkokaupan toimitusehtoihin ennen tilaamista. Asiakas vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Lisätietoja ja opastusta saa tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Verkkokauppatilaukset toimittaa joko Matkahuolto tai Posti. Toimitustapana on normaalipaketti, jolloin paketti toimitetaan asiakkaan lähimpään toimipisteeseen poislukien Smartpost- ja Lähellä-pakettipisteet. Matkahuollon normaalipaketit ovat noudettavissa vain päätoimipisteistä ja asiamiespisteistä. Asiakkaan tulee ilmoittaa haluamansa toimitustapa tilauksensa yhteydessä. Itselleen lähimmän Postin ja Matkahuollon noutopisteen voi tarkistaa palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta. Myös Bilteman verkkokaupan asiakaspalvelu neuvoo oikean kuljetustavan valinnassa. Biltema ei vastaa mahdollisista lähetyksen siirtokuluista, mikäli asiakas haluaa kotiinkuljetuksen tai siirtää tilauksensa toiseen toimipisteeseen. Matkahuolto toimittaa mm. akut, kemikaalit ja pitkät pakoputkenosat (ei kuitenkaan yli 20 kg:n painoisia akkuja).

Toimitusmaksut

Postin normaalipaketti (myös noutopisteet)
  • 37cm x 36cm x 60cm   Max. 35 kg   4,90 €
  • 100cm x 60cm x 60cm Max. 35 kg   9,90 €
Matkahuollon Lähellä-paketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit ja monet muut yritykset sekä Pakettiautomaatit), joita on 1 600 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

  • Max. 30 kg 4,50 €
  • Pakettiautomaattiin maksimikoko: 590 x 390 x 400 mm
Matkahuollon Bussipaketti 

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

  • 0-35 kg   7,90 €
Polkupyörät 9,90 €

Suurikokoiset ja yli 50 kg painavat lähetykset toimitetaan kuljetusyksikkölähetyksinä perille asiakkaalle, hinta alkaen 79€. 

Hinnat koskevat lähetyksiä, joissa on yksi (1) paketti/lähetys.

Vaarallisten aineiden toimitus

Kaikki tilaukset, jotka sisältävät vaarallisia aineita, toimitetaan Matkahuollon asiamiespisteisiin. Vaarallisia aineita ovat esimerkiksi akut ja maalit. Lue lisää vaarallisista aineista osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/paketit/vaaralliset-aineet

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan tavallisesti 3–4 työpäivässä, mutta ruuhka-aikoina (kevät/kesäsesonki) lähetysten käsittelyyn varataan 1–2 viikkoa. Omaa tilaustaan koskevan tarkemman toimitusajan voi kysyä verkkokaupan asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu@biltema.fi

Saapumisilmoitus tekstiviestinä

Tilauksen toimittava taho (Matkahuolto tai Posti) lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä, mikäli asiakas on ilmoittanut puhelinnumeronsa tilauksensa yhteydessä.

Kuljetusvauriot

Mikäli asiakas huomaa lähetyksensä vaurioituneen, tulee vahinkoilmoitus tehdä heti paikan päällä pakettia noutaessa (Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa asiassa).