350

Korjaussarja

Tuotenro. 36-4710
Kätevä korjaussarja pienien reikien korjaamiseen vuorikankaassa. Korjaa tehokkaasti sekä veden alla että vesilinjan yläpuolella olevat vauriot. Sopii kaikentyyppisiin PVC-kankaalla vuorattuihin altaisiin. Sisältää liimaputkilon 29,6 ml, paikkakalvoa sekä levityspuikkoja.Käyttöohje
Puhdista alue vaurioituneen kohdan ympäriltä sopivalla puhdistusaineella. Leikkaa kalvosta paikka, joka on noin 5 cm suurempi kuin vaurioalue. Levitä liimaa ohuelti paikalle, ja paina paikka veden alla olevan vaurioalueen päälle. Jos vaurio on kuivalla alueella vesilinjan yläpuolella, anna liiman kuivua ennen paikan painamista vaurioalueen päälle. Paikattu kohta kestää täyttä kuormitusta noin 2 tunnin kuluttua.
Lue lisää altaan hoitamisesta
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Helposti syttyvä neste ja höyry. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä viileässä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.