1350

Altaan desinfiointi

Tuotenro. 36-4707

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Tuote shokkikäsittelee samean, vihertävän veden altaissa, joiden vesitilavuus on 3000–20 000 litraa. Tehokkaan shokkikloorauksen, joka nostaa ensin veden pH-arvon nopeasti ja voimakkaasti. pH-arvo laskee nopeasti takaisin. Tämä älykäs koostumus lyhentää sekä altaan desinfiointiajan että käyttäjien odotusajan minimiin. Sisältää 5 x 50 g shokkidesinfiointiaineita.

Lue lisää altaan hoitamisesta
Vaara
Kehittää myrkyllistä kaasua hapon kanssa. Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä pölyn hengittämistä. Käytä suojakäsineitä. Käytä hengityssuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet