1350

Altaan desinfiointi

Tuotenro. 36-4707

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Tuote shokkikäsittelee samean, vihertävän veden altaissa, joiden vesitilavuus on 3000–20 000 litraa. Tehokkaan shokkikloorauksen, joka nostaa ensin veden pH-arvon nopeasti ja voimakkaasti. pH-arvo laskee nopeasti takaisin. Tämä älykäs koostumus lyhentää sekä altaan desinfiointiajan että käyttäjien odotusajan minimiin. Sisältää 5 x 50 g shokkidesinfiointiaineita.

Lue lisää altaan hoitamisesta
Vaara
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa. Voi edistää tulipaloa; hapettava. Varoitus! Älä käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotteesta voi vapautua vaarallista kaasua (klooria). Kehittää myrkyllistä kaasua hapon kanssa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä hengityksensuojainta, jos ilmanvaihto on riittämätön. Vältä pölyn hengittämistä. Varo sekoittamasta syttyvien materiaalien... kanssa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös