2590

Pikakloori-rakeita, 3 kg

Tuotenro. 36-4703

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Uima-altaan veden desinfioimiseen. Nopeasti liukenevia ja pH-neutraaleja rakeita. Sisältävät noin 56 % aktiivista klooria. Vaikuttava aine kestää auringonvalon ja kohonneen lämpötilan hajottavaa vaikutusta.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Lue lisää altaan hoitamisesta
Varoitus
Kehittää myrkyllistä kaasua hapon kanssa. Haitallista nieltynä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Varastoi lukitussa tilassa. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet