Biltema-tilikortti – maksa juuri Sinulle sopivissa erissä!

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Tervetuloa Biltema-tilikorttiasiakkaaksi!

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevan linkin kautta tai lähimmässä tavaratalossa. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä
  • Biltema-kortin hakeminen on Sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua. Voit hyödyntää tiliä helposti uudestaan jatko-ostoihin näyttämällä tavaratalossa korttia ja henkilötodistuksen.

Tutustu alla oleviin ehtoihin ja esitteeseen ennen tilikortin hakemista:

Rahoitusesite

Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

Täytä Biltema-tilikorttihakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida tavaratalossa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

Voit hakea Biltema-korttia myös kätevästi mobiilissa lähettämällä viestin BILTEMA numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!