Biltema-tili – maksa juuri Sinulle sopivissa erissä!

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Tervetuloa Biltema-tiliasiakkaaksi!

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevan linkin kautta tai lähimmässä tavaratalossa. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Biltema-kortin hakeminen on Sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua. Voit hyödyntää tiliä helposti uudestaan jatko-ostoihin näyttämällä tavaratalossa korttia ja henkilötodistuksen.
  • HUOM! Käy maksuvälineenä vain tavarataloissa.

2105_SF_FI_Biltema_diskskylt_A4_PRINT.jpg

Tutustu alla oleviin ehtoihin ja esitteeseen ennen tilikortin hakemista:

Rahoitusesite

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

Täytä Biltema-tilikorttihakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Ennen kuin saat varsinaisen tilikortin, voit tehdä ostoksia tavaratalossa esittämällä kassalla voimassa olevan henkilötodistuksen sekä Biltema-tilikorttisi numeron, jonka näet kirjautumalla tunnuksillasi Resurs Bankin sivuille. Halutessasi voit noutaa väliaikaisen tilikortin Biltema-tavaratalon asiakaspalvelusta. Saatuasi varsinaisen Biltema-tilikortin ostosten teko hoituu sillä tavallisen maksukortin tapaan. Muistathan pitää tuolloinkin voimassa olevan virallisen henkilötodistuksen mukanasi!

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit hakea Biltema-korttia myös kätevästi mobiilissa lähettämällä viestin BILTEMA numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!