Toimitustavat Bilteman verkkokaupasta

Bilteman verkkokauppatilaukset toimittaa joko Matkahuolto tai Posti. Asiakkaan tulee tutustua Bilteman verkkokaupan toimitusehtoihin ennen tilaamista. Toimitustapa valitaan tilauksen yhteydessä, ja asiakas vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Lähimmän Postin ja Matkahuollon noutopisteen voi tarkistaa palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta, ks. alla.

Posti: https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla
Matkahuolto: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Biltema toimittaa verkkokauppatilauksia ainoastaan Suomeen. Tilaukset Ahvenanmaalle toimitetaan vain Postin välityksellä.

Tilaus toimitetaan tavallisesti 3–5 työpäivässä, mutta ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla pidempi. Omaa tilaustaan koskevan tarkemman toimitusajan voi kysyä asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@biltema.fi).

Toimitustavat

Posti_logo_125.png

Postin normaalipaketti

Toimitetaan valittuun Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautuu takaisin Bilteman verkkokauppaan. Paketin enimmäispaino on 35 kg. Hinta alk. 4,95 €.

Posti Express-rahti

Toimitetaan asiakkaalle perille asti. Posti on yhteydessä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Saatavilla yli 30 kg painaviin tilauksiin. Hinta alk. 79 €.

 

Matkahuolto_logo_125.png

Matkahuollon Lähellä-paketti

Toimitetaan asiakkaan valitsemaan Matkahuollon noutopisteeseen. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautuu takaisin Bilteman verkkokauppaan. Paketin enimmäispaino on 30 kg. Hinta alk. 4,90 €.

Matkahuollon Bussipaketti

Toimitetaan oletettuun lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautuu takaisin Bilteman verkkokauppaan. Hinta alk. 6,90 €.

Vaarallisten aineiden toimitus (VAK)

Kaikki tilaukset, jotka sisältävät vaarallisia aineita (esim. akut, aerosolit ja erilaiset kemikaalit), toimitetaan Matkahuollon Bussipakettina. Bussipaketteja vastaanottavat toimipisteet ovat varautuneet vaarallisten aineiden kuljetukseen ja niiden säilytykseen. Lue lisää vaarallisista aineista osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/paketit/vaaralliset-aineet.

Kuljetusvauriot

Mikäli asiakas huomaa lähetyksensä vaurioituneen, tulee vahinkoilmoitus tehdä heti paikan päällä pakettia noudettaessa (Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa asiassa).