Toimitustavat Bilteman verkkokaupasta

Bilteman verkkokauppatilaukset toimittaa joko Matkahuolto, Posti tai PostNord. Asiakkaan tulee tutustua Bilteman verkkokaupan toimitusehtoihin ennen tilaamista. Toimitustapa valitaan tilauksen yhteydessä, ja asiakas vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Lähimmän Postin ja Matkahuollon noutopisteen voi tarkistaa palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta, ks. alla.

Matkahuolto: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet
Posti: https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla
PostNord: https://www.postnord.fi/tyokalut/etsi-noutopiste

Biltema toimittaa verkkokauppatilauksia ainoastaan Suomeen. Tilaukset Ahvenanmaalle toimitetaan vain Postin välityksellä.

Tilaus toimitetaan tavallisesti 3–5 työpäivässä, mutta ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla pidempi. Omaa tilaustaan koskevan tarkemman toimitusajan voi kysyä asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@biltema.fi).

 

Vaarallisten aineiden toimitus (VAK)

Tällä hetkellä emme valitettavasti voi toimittaa tilauksia, jotka sisältävät vaarallisia aineita (esim. akut, aerosolit ja erilaiset kemikaalit). 

 

Toimitustavat

postnord_150.png

PostNord MyPack Collect

Toimitetaan valittuun PostNordin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä, sähköpostitse tai mobiilisovelluksessa, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautuu takaisin Bilteman verkkokauppaan. Paketin enimmäispaino 30 kg. Hinta alk. 4,85 €.

Huom! Lähiboksiin tilattaessa asiakkaalla tulee olla puhelimessaan PostNordin mobiilisovellus ja bluetooth-yhteys.

PostNord MyPack Home

Toimitetaan perille asiakkaalle hänen valitsemanaan ajankohtana. Toimitusaikaa on mahdollista muokata. Paketin enimmäispaino 35 kg. Hinta 9,90 €.

Posti_logo_125.png

Postin normaalipaketti

Toimitetaan valittuun Postiin tai Postin pakettiautomaattiin. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautuu takaisin Bilteman verkkokauppaan. Paketin enimmäispaino on 35 kg. Hinta alk. 4,95 €.

Posti Express-rahti

Toimitetaan asiakkaalle perille asti. Posti on yhteydessä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Saatavilla yli 30 kg painaviin tilauksiin. Hinta 119 €.

 

Matkahuolto_logo_125.png

Matkahuollon Lähellä-paketti

Toimitetaan asiakkaan valitsemaan Matkahuollon noutopisteeseen. Asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk, jonka jälkeen se palautuu takaisin Bilteman verkkokauppaan. Paketin enimmäispaino on 30 kg. Hinta alk. 4,90 €.

 

Kuljetusvauriot

Mikäli asiakas huomaa lähetyksensä vaurioituneen, tulee vahinkoilmoitus tehdä heti paikan päällä pakettia noudettaessa (Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa asiassa).