Oikean pelihiirimaton valitseminen

Jos pelaat paljon, välineiden on syytä olla kunnossa. Ainakin silloin, jos toiveissasi on kehittyä todella hyväksi pelaajaksi, yhdeksi parhaista e-urheilijoista!

Markkinoilla on saatavilla hyvin monenlaisia pelihiirimattoja, joiden joukosta sinäkin löydät varmasti tarpeisii sopivan mallin.

Mikäli olet vaihtamassa vanhaa hiirimattoasi uuteen, tiedät varmasti jo aika hyvin, millaista mallia etsit. Jos hiirimatot eivät ole vielä tuttuja, lue niistä lisää alta.

Pelihiirimatto on hyvä hankinta

Pelihiirimatto tarjoaa parempia mahdollisuuksia kuin tavallinen hiirimatto. Sen sileällä pinnalla hiiri liukuu erittäin kevyesti ja vaivattomasti. Sileä pinta tuottaa vain vähän kitkaa, mikä on pelaamisen kannalta optimaalista.

Lisäksi pelihiirimatossa on tarttuva alapuoli, jonka ansiosta matto ei liu'u pitkin pöytää. Pelihiirimatto voi olla myös vesitiivis ja hylkiä vettä. Kannattaa siis ehdottomasti sijoittaa hyvää pelihiirimattoon.

Harkitse rannetukea

Jos pelaat paljon, kannattaa harkita myös rannetukea. Se on ergonomisesti tärkeä lisäosa, mutta se ehkäisee myös hiirikäsivammojen syntymistä. Ranne voi rasittua nopeastikin, mikäli hiirimatto ei ole oikeanlainen.

Valitse pelihiirimatto valikoimastamme

Valikoimastamme löytyy varmasti juuri sellainen hiirimatto, joka sopii sinun pelityyliisi. Mieti ensin, mitä parannuksia toivoisit nykyiseen hiirimattoosi. Pitäisikö sen pysyä paremmin paikallaan, vai puuttuuko siitä kunnon rannetuki? Voisitkohan vaihtaa samalla hiiren sellaiseen malliin, joka on yhteensopiva hiirimaton kanssa?

Tutustu tämän sivun tuotteisiin ja löydä juuri omiin tarpeisiisi ja pelityyliisi sopiva hiirimatto.

4 osumaa