Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Hemmottele itseäsi hyvällä pelituolilla

Istutko tietokoneen ääressä monta tuntia päivässä? Silloin olet varmasti jo huomannut, että koko kehosi voi olla aika kovilla, jos et istu kunnon tuolilla. Ehkä nyt olisi aika hankkia pelituoli, joka tarjoaa paljon enemmän mukavuutta kuin tavallinen toimistotuoli.

Tältä sivulta löydät suuren valikoiman erilaisia ja erihintaisia tuoleja, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva.

Ergonomia, ergonomia ja vielä kerran ergonomia

Pelituolin valinnassa tärkeintä on, että uusi tuoli on hyväksi koko kehollesi. Ihmistä ei ole suunniteltu istumaan tuolilla pitkiä aikoja kerrallaan. Pelattaessa sitä kuitenkin tehdään, ja siksi kropalle on syytä antaa mahdollisimman ergonomiset olosuhteet.

Hyvä tuoli tukee kunnolla selkää ja niskaa. Se mahdollistaa hyvän ja terveellisen istuma-asennon, ja vaikutuksen huomaa selvästi ajan kuluessa. Eron voi huomata oikeastaan heti, kun tavallisen toimistotuolin vaihtaa pelaamiseen suunniteltuun tuoliin.

Pitäisikö tuolisi erottua massasta?

Uuden tuolin valinnassa on paljon asioita, joihin kiinnittää huomioita. Saatavana on sellaisiakin malleja, joihin on asennettu säädettävät LED-valot.

LED-valollinen tuoli on loistava vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat erottua porukasta tai tuoda muuten vain vähän lisähohtoa pelaamiseen ja varusteluun.

Jos LED-valot eivät ole kuitenkaan sinun juttusi, omaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan mukavan tuolin valintaan on paljon muitakin vaihtoehtoja.

Muista säätää tuolisi oikein

On tärkeää valita pelituoli, joka on ergonominen ja siten hyväksi koko kehollesi. Vielä tärkeämpää on kuitenkin säätää se oikein, ettei vaikutuksesta tulekin aivan päinvastainen.

Väärin säädetyllä tuolilla kroppasi voi tulla entistä kipeämmäksi. Tämän vuoksi tuolin säätämiseen kannattaa käyttää vähän aikaa ja suoda näin itsellesi mahdollisimman hyvät olosuhteet pelaamisen ajaksi.

Kun uusi tuoli on säädetty oikein, voit istua siinä pelaamassa vaikka tuntikausia. Aloita uuden tuolin metsästys tältä sivulta.