Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Pelihiirellä entistä parempi pelikokemus

E-urheilumarkkinat ovat kasvaneet huimasti, ja sama koskee myös pelilaitteita, joilla pelikokemus on entistä hienompi. Laitteiden optimointia kannattaa miettiä, olipa pelaaminen vain harrastus tai jopa mahdollisuus ammattilaisuran luomiseen.

Hyvä pelihiiri parantaa selvästi pelitarkkuutta ja reagointikykyä ja nostaa pelikokemuksen aivan uudelle tasolle. Mistä kannattaisi aloittaa? Lue alta hyvän pelihiiren tärkeistä perusominaisuuksista.

Langaton hiiri siirtää johto-ongelmat historiaan

Monet nykyisistä pelihiiristä ovat langattomia. Langaton hiiri parantaa liikkuvuutta huomattavasti, koska johto ei häiritse hiiren reittiä. Sen sijaan on kuitenkin varmistettava, että hiiri on täyteen ladattu, kun aloitat pelaamisen. Muuten vaarana on toimintakyvyn huononeminen tai jopa sen menettäminen kesken pelin.

DPI: Miten se vaikuttaa pelaamiseen?

Kun alat etsiä hyvää pelihiirtä, termi DPI tulee nopeasti vastaan. DPI tulee sanoista Dots Per Inch, "pistettä tuumaa kohti", ja se on yksinkertaisesti sanottuna hiiren herkkyyden mittayksikkö. Miksi DPI-luku on pelaamisessa erityisen merkittävä?

DPI vaikuttaa liikkeeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että hiiren pieni DPI-luku vaatii suurikokoisen hiirimaton, koska silloin hiiren liike näytöllä vaatii suuremman liikkeen myös matolla. Mitä suurempi DPI-luku on, sitä pienemmillä liikkeillä hiiri liikkuu näytöllä.

Hiiren herkkyys on pitkälti makuasia. Useimmat suosivat kuitenkin noin 800–1200:n DPI:tä. Jos hankit nyt ensimmäistä pelihiirtäsi, kannattaa valita DPI juuri tältä alueelta.

Mukautettavuus

Lopuksi hyvän pelihiiren valinnassa kannattaa huomioida säätömahdollisuudet. Eri ominaisuuksien tärkeys on taas pelaajakohtaista.

Hiiren paino on yksi pohdittavista asioista. Jos pidät kevyestä hiirestä, valitset tietenkin sellaisen ja päinvastoin. Monissa pelihiirissä on lisäpainikkeita, jotka mahdollistavat lisäkomentojen käyttämisen.

Jos olet hankkimassa nyt ensimmäistä pelihiirtäsi, kannattaa ehkä valita sellainen, jonka ominaisuuksia voit säätää. Näin saat juuri sellaiset asetukset, jotka sopivat omalle pelityylillesi.