Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Pelinäppäimistö parantaa pelisuorituksiasi

Pelimaailmassa erilaisten vaihtoehtojen määrä kasvaa koko ajan suuremmaksi, mikä ei tietysti helpota sopivien varusteiden valintaa. Yksi asia on kuitenkin varma: juuri oikeanlainen näppäimistö voi parantaa pelisuoritustasi huimasti.

Aivan kuten monissa muissakin urheilulajeissa ja harrastuksissa, e-urheilussa varusteet ovat avain keskinkertaista parempiin suorituksiin. Tämä pätee myös pelinäppäimistöihin.

Millainen näppäimistö kannattaa sitten valita? Olemme koonneet seuraavaan vinkkejä siitä, mihin valinnassa on syytä kiinnittää huomiota.

Näppäimistön valaistus on tärkeä asia

Monissa pelaamiseen suunnitelluissa näppäimistöissä on taustavalo. Tämä johtuu siitä, että pelaaminen tapahtuu usein pimeässä, joten näppäimistön alla oleva valo helpottaa toimimista ja pelaamista hämärässä.

Saatavana on myös näppäimistöjä, joissa valot on sijoitettu painikkeiden alle. Silloin näppäimet on vieläkin helpompi nähdä pimeässä.

Jaa näppäimet värialueisiin

Pelattaessa ei ennätä katselemaan näppäimistöä. Tällöin näppäimistön valoista voi olla paljon hyötyä, jotta osut oikeisiin näppäimiin. RGB-valojen avulla pelinäppikseen voi muodostaa erivärisiä alueita. Silloin oikeiden näppäinten löytäminen pelin aikana on vieläkin helpompaa.

Jos tämä on ominaisuus, jota toivot näppäimistöltäsi, löydät varmasti sopivan näppiksen tältä sivulta.

Langallinen vai langaton näppäimistö?

Edellä mainitun lisäksi kannattaa punnita langallisten ja langattomien näppäimistöjen edut ja haitat.

Langaton näppäimistö antaa täyden liikkumisvapauden. Lisäksi se on langallista helpompi ottaa puhdistettavaksi. Tällaisen näppäimistön haittapuolena voi olla kuitenkin yhteyden katoaminen tietokoneeseen, koska kaapelia ei ole.

Tätä vaaraa ei ole, jos siis valitset langallisen pelinäppäimistön. Langallisesta versiosta ei myöskään lopu virta kesken intensiivisen pelin.

Mieti valintaa huolella

Yllä mainitut asiat kannattaa siis ottaa näppäimistön valinnassa huomioon. Silloin saat näppäimistön, joka kattaa kaikki tarpeesi pelimaailmassa.

On kuitenkin varmaa, että hankittuasi kunnon näppäimistön et varmasti kadu, sillä se parantaa sekä pelissä suoriutumistasi että peliergonomiaasi.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.