Anna robottipölynimurin helpottaa siivousta

Anna robottipölynimurin helpottaa siivousta

Tuntuuko arkisiivous pakkopullalta ja oravapyörältä, joka ei pysähdy koskaan? Oletko kyllästynyt lattioiden imuroimiseen viikosta toiseen? Helpota arkisiivousta tehokkaalla ja älykkäällä robottipölynimurilla.

Robottipölynimuri on osa Bilteman Smart Home -sarjaa, jonka kaikki tuotteet ovat yhteensopivia ja ohjattavissa Tuya Smart -sovelluksella. Robottipölynimurista on tullut arvostettu apulainen jo monessa kodissa, sillä se helpottaa arkea huolehtimalla normaalista viikkosiivouksesta.

Robottipölynimurin edut

Robottipölynimurilla on paljon etuja, ja useimmilla se suorastaan pelastaa päivän kiireisen arjen keskellä. Etujensa lisäksi Bilteman robottipölynimuri miellyttää myös silmää tyylikkyydellään!

Bilteman robottipölynimurin edut:

• Tehokas apu arkisiivoukseen
• Sinulle jää aikaa tehdä muita asioita
• Siivoaa hiljaisesti
• Pieni ja kätevä – ei vie paljon tilaa
• Ohjaus tapahtuu helposti suoraan kaukosäätimestä tai puhelimesta
• Neljä erilaista imurointiohjelmaa auttavat siivouksen suunnittelussa
• Porrasanturit estävät robotin putoamisen portaisiin
• Törmäysanturit
• Äänitoiminto ilmoittaa, kun robotti on jumissa tai kun se pitää tyhjentää tai ladata
• Imuroinnin päätteeksi robotti palaa latausalustalleen

Kuinka robottipölynimuri toimii?

Bilteman älykästä robottipölynimuria ohjataan kaukosäätimellä tai Tuya Smart -sovelluksella. Voit muun muassa määrittää, milloin ja miten robotin pitää imuroida. Voit säätää robottipölynimurin imutehoa helposti puhdistettavan alustan mukaan. Valitse pieni, normaali tai suuri imuteho.

Bilteman robottipölynimurissa on myös sisäänrakennetut porrasanturit, jotka estävät sitä putoamasta portaisiin tai syvennyksiin. Imurin käyttäminen on siis turvallista myös kodin eri kerroksissa. Robottipölynimurissa on neljä imurointiohjelmaa, joiden avulla voit optimoida siivouksen omien tarpeittesi ja kotisi mukaan. Kun robottipölynimuri on saanut imuroitua tai sen akku alkaa olla vähissä, se palaa latausasemalleen, joka on kytketty pistorasiaan.

Robottipölynimurin erilaiset imurointiohjelmat

 • Automaattinen imurointi
  Tässä toimintatilassa robottipölynimuri optimoi siivouksen vaihtelemalla ohjelmia, kunnes imurointi on valmis.
 • Pisteimurointi
  Hyvä vaihtoehto, kun robottipölynimurin on puhdistettava pienempiä alueita. Silloin imuri puhdistaa alueen tehokkaan kierremallin mukaan.
 • Yhden huoneen imurointi
  Jos imuroitavana on jokin tietty huone, voit valita yhden huoneen imurointiohjelman. Silloin robottipölynimuri imuroi tavalliseen tapaan, mutta suorittaa myös reunapuhdistuksen ennen kuin se lopettaa imuroinnin.

 • Reunapuhdistus
  Tässä toimintatilassa robottipölynimuri varmistaa, että huoneiden reuna-alueet puhdistetaan hyvin.

Ohjaa robottipölynimuria kaukosäätimellä tai Tuya Smartilla

Yksi Bilteman robottipölynimurin hyvistä puolista on helppo ohjaus kaukosäätimellä tai Tuya Smart -sovelluksella. Sovelluksessa on kaikki kaukosäätimen toiminnot, ja voit ajastaa imuroinnin kummasta tahansa. Voit siis valita itse tavan, jolla haluat ohjata robottipölynimuriasi.

Tuya Smart -sovelluksella voit hoitaa kaikkien Bilteman älytuotteiden etäohjauksen. Robottipölynimuri on helppo lisätä sovellukseen, minkä jälkeen voit ohjata sitä mistä tahansa. Sovelluksessa on myös kartta, josta näet, mitä robotti on imuroinut ja missä se parhaillaan on. Lisäksi saat nopeasti tilastotietoa aiemmista imuroinneista.

Tuya smart

Tuya Smart on sovellus joka toimii kaikkien Biltemasta saatavilla olevien Smart Home-tuotteiden kanssa. Tuya Smartin avulla voit etäohjata langattomia älylaitteita, olit sitten missä tahansa. Sovellus on ladattavissa App Storesta tai Google Play kaupasta.

Lue lisää Tuya Smartista

Robottipölynimuri selviää esteistä

Kotona on robottipölynimurille paljon esteitä, ja siksi on tärkeää, että se saa tarvittaessa vähän apua voidakseen imuroida lattiat tehokkaasti. Robottipölynimurissa on yhdeksän törmäysanturia, joiden avulla se kiertää helposti suuremmat esteet. Lisäksi siinä on kumilista, joka suojaa sekä robottia itseään että pienempiä esineitä, kuten pöydän ja tuolin jalkoja törmäystilanteessa. Mikäli robottipölynimuri jää jostakin syystä kiinni jonnekin, sen äänitoiminto ilmoittaa asiasta, ja voit käydä auttamassa sen irti.

Robottipölynimurin rajausnauha

Bilteman robottipölynimurin mukana tulee myös metrin mittainen magneettinen rajausnauha, jolla voit rajata alueita tai kohteita robottipölynimurin toiminta-alueen ulkopuolelle. Tällaisia alueita voivat olla esimerkiksi matalat huonekalut, oviaukot tai herkästi vahingoittuvat esineet. Saatavana on myös viiden metrin mittaisia rajausnauhoja, mikäli rajattavia kohteita on enemmän.

Pystyykö robottipölynimuri ylittämään kynnyksiä?

Pölynimurin kynnyskapasiteetti on 1,5 cm, eli se ylittää helposti enintään 1,5 cm korkeat kynnykset.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Älyvalot – ohjaile valaistusta yhdellä napinpainalluksella

Älyvalot – ohjaile valaistusta yhdellä napinpainalluksella

Vaihda nykyiset valonlähteesi älylamppuihin ja koe, miten helposti voit hallita ja ohjailla kotisi valaistusta.

Mitä etuja älykodilla on?

Mitä etuja älykodilla on?

Toisinaan teknisiä laitteita luodaan ja ostetaan vain, koska tuntuu siltä – vähän kuin varttuneempien leluiksi. Älykodissa ei ole kuitenkaan kyse siitä.

Biltema Smart Home

Biltema Smart Home

Helpota arkeasi tuotteillamme!