Bilteman älykkäät Tuya Smartilla toimivat tuotteet

Bilteman älykkäät Tuya Smartilla toimivat tuotteet

Bilteman älytuotteet ovat yhteensopivia Tuya Smart -mobiilisovelluksen kanssa, jonka voit ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Tuotteita voi käyttää yksitellen, tai ne voi yhdistää toisiinsa.

Mikä kaikki on mahdollista Tuya Smartilla?

Tuya Smart -sovelluksen avulla voit hallita kaikkia älytuotteitasi, mistä tahansa. Voit helposti lisätä tai hallita sillä useita älylaitteita samanaikaisesti, ja se mahdollistaa myös älykodin laitteiden ääniohjauksen Amazon Alexan tai Google Homen välityksellä.

Jaa ja hallinnoi useita laitteita

Sovelluksen avulla voit helposti hallinnoida laitteita ja saada ne tekemään yhteistyötä. Voit esimerkiksi säätää laitteet käynnistymään tai sammumaan lämpötilan, sijainnin tai kellonajan mukaan. Voit myös säätää sovelluksen hälyttämään reaaliajassa ja varmistaa näin älykotisi turvallisuuden ja energiatehokkuuden.

Tuya Smart -sovelluksella voit myös helposti jakaa älykodin laitteiden hallinnoinnin perheesi kesken!

Miten aloitan Tuya Smart -sovelluksen käytön?

  1. Lataa ilmainen Tuya Smart -sovellus App Storesta tai Google Playstä.

  2. Luo käyttäjätili.

  3. Yhdistä ja aktivoi älytuotteesi puhelimen tai tabletin sekä wifi-reitittimen avulla (2,4 Ghz).

 

Lue lisää Tuya Smartin mahdollisuuksista ja siitä, miten pääset mahdollisimman hyvin ja helposti alkuun Bilteman älytuotteiden kanssa.

Lue lisää Tuya Smartista Google Playstä

Lue lisää Tuya Smartista App Storesta

[10.33] Noora Rinkinen

HUOM! Sovelluksen toimittaa Bilteman ulkopuolinen yhteistyökumppani, joka käsittelee ja omistaa sovellukseen annetut henkilötiedot. Se myös vastaa henkilötiedoista, ei Biltema. Henkilötietoihin liittyvissä GDPR-kysymyksissä tulee olla yhteydessä suoraan sovelluksen toimittajaan.

Biltema Smart Home

Biltema Smart Home

Helpota arkeasi tuotteillamme!

Tutustu