Älyvalot – ohjaile valaistusta yhdellä napinpainalluksella

Älyvalot – ohjaile valaistusta yhdellä napinpainalluksella

Kuvittele koti, jossa ei tarvitse nousta sohvalta sytyttämään lukuvaloa tai lähteä lämpimästä ja mukavasta sängystä sammuttamaan keittiöön palamaan jäänyttä valoa. Bilteman älykotivalikoima tekee tästä kuvitelmasta totta.

Vaihda nykyiset valonlähteesi älylamppuihin ja koe, miten helposti voit hallita ja ohjailla kotisi valaistusta. Voit hallita kodin kaikkia Tuya Smart -sovellukseen liitettyjä valonlähteitä helposti puhelinta näppäilemällä.

Tuya Smart -sovellus

Sovelluksella ohjailet ja säädät kodin valoja näppärästi. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.

Lue lisää Tuya Smartista

Räätälöi kodin valaistus

Älylamppujen avulla saat kodin valaistuksesta helposti juuri sellaisen kuin haluat. Anna valaistuksen heijastella mielialojasi ja luo tunnelmaa säätämällä valon kirkkautta haluamallasi tavalla. Jos heräät aikaisin aamulla, valoa on hyvä säätää hieman terävämmäksi, jolloin piristyt nopeammin. Jos teet töitä kotoa käsin, valonvoimakkuutta on hyvä pystyä säätämään niin, että se huomioi päivänvalon ja työympäristö on siten mahdollisimman hyvä. Voit tehdä monia asioita vain yhdellä puhelimen napinpainalluksella: sytyttää, sammuttaa ja himmentää valoja sekä säätää niiden valonväriä lämpimästä viileään.

60972

Kohdevalaistus - Onko kodissasi kauniita, näyttäviä esineitä, joita haluat korostaa ja tuoda vähän enemmän esiin? Suuntaa niihin valoa pienemmillä lampuilla ja luo taiteellisia yksityiskohtia. Tarkoitukseen sopivat esimerkiksi kohdelamput ja tauluvalaisimet.

60974

Sisustusvalaistus - Luo kodikas vaikutelma ikkunavalaisinten, valosarjojen, pöytälamppujen tai kynttilänvalon avulla.

60975

Yleisvalaistus - Yleisvalaistus auttaa kotiaskareiden tekemisessä, ja sen on oltava riittävän kirkas, jotta koko ympäristö näkyy hyvin ja helposti. Kirkasvaloinen kattolamppu on hyvä vaihtoehto.

Ajastettu valaistus

Valaistuksen voi myös ajastaa esimerkiksi niin, että valot syttyvät, kun tulet kotiin, tai ikkunalamppu syttyy, kun ulkona alkaa hämärtää. Voit käyttää sovellusta valojen sytyttämiseen tai sammuttamiseen myös silloin, kun et ole kotona. Tämä voi tuoda turvaa esimerkiksi lomamatkan aikana, koska valaistuksen avulla tyhjäkin koti näyttää asutulta. Ajastusta voi käyttää myös lastenhuoneen yövaloissa karkottamassa mörköjä pois sängyn alta. Voit säätää yölampun syttymään, kun on nukkumaanmenoaika, ja sammumaan muutaman tunnin kuluttua, kun lapset nukkuvat makeasti.

Älyvalaistustuotteemme

Löydät meiltä laajan valikoiman älyvaloja, jotka helpottavat arkeasi!

Lue lisää älyvalojemme valikoimasta

Ääniohjattava valaistus

Sen lisäksi, että valaistusta voi hallita matkapuhelimella, sitä voi ohjata myös Google Homen kaltaisten yhdistettävien ääniavustajien kautta. Voit siis säätää valoja myös pelkällä äänelläsi! Puhelinta ei tarvitse edes ottaa esille, vaan voit pyytää ääniavustajaa himmentämään vaikka olohuoneen valaistuksen samalla, kun olet jo asettumassa sohvalle.

Älyvalaistuksella on siis monia etuja, ja me Biltemassa olemme innoissamme valoisasta tulevaisuudesta, jossa kodin teknologian hallinta käy vain yhdellä napinpainalluksella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Questions and answers

Questions and answers

We answer the most common questions about Smart Home and our smart products.