Mitä etuja älykodilla on?

Mitä etuja älykodilla on?

Olemme aiemmin käyneet läpi hieman älykodin perusteita, ja nyt aika käsitellä, mitä etuja älykkäillä tuotteilla on. Toisinaan teknisiä laitteita luodaan ja ostetaan vain, koska tuntuu siltä – vähän kuin varttuneempien leluiksi. Älykodissa ei ole kuitenkaan kyse siitä.

Säästä sähköä – ja näin myös rahaa

Monien mielestä älykodin tuotteet maksavat omaisuuden, mutta pitkällä aikavälillä ne tuovat säästöä eri tavoin. Ensinnäkin automatisoidun lämmityksen, ilmastoinnin ja monien muiden laitteiden ansiosta käytät sähköä vain juuri sen verran kuin tarvitset, mikä luonnollisesti näkyy sähkölaskussa. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa kotitöissä, kun esimerkiksi imurointi on automatisoitu. Ja kuten tiedetään, aika on rahaa.

Turvallisempi koti

Toiset ovat tyytyväisiä, kun kodin hälytinjärjestelmä on kytketty oveen, mutta uuden teknologian ansiosta turvallisuusjärjestelmiä voi parantaa huomattavasti. Ensinnäkin kodin älykäs hälytinjärjestelmä pelottaa mahdollisia murtautujia – koteihin, joissa on älykäs turvallisuusjärjestelmä, yritetään murtautua harvemmin. Lisäksi tieto siitä, mitä kotona tapahtuu, kun olet sieltä poissa, voi olla hyödyksi, odotitpa sitten vain pakettia saapuvaksi työpäivän aikana. Kodin parempi hallinta ja tarkkailu ei ole ikinä pahitteeksi!

Helpota arkeasi

Vaikka energian säästäminen ja kodin turvallisuuden parantaminen ovat ehdottoman tärkeitä tekijöitä, monille tärkein syy älykkäiden tuotteiden hankkimiselle on jokapäiväisen elämän helpottaminen. Älykodin ansiosta arki on huomattavasti sujuvampaa. Kaikki siivoamisesta ruoanlaittoon on hoidettavissa helpommin ja nopeammin, mikä jättää sinulle enemmän aikaa hauskempiin asioihin.

Enemmän aikaa ja nautinnollisempi arki

Kun sinulla on enemmän aikaa tehdä asioita, joista nautit, ei usein ole ongelma keksiä tekemistä. Mikäli et kuitenkaan keksi, mitä tekisit, älykoti voi auttaa sinua myös tässä ongelmassa. Voit esimerkiksi pyytää ääniassistenttiasi soittamaan lempikappaleesi ja pyytää siltä myös suosituksia hyvistä TV-sarjoista tai elokuvista. 

Ota askel tulevaisuuteen ja uskalla kokeilla älykotia!

Bilteman älykkäät Tuya Smartilla toimivat tuotteet

Bilteman älykkäät Tuya Smartilla toimivat tuotteet

Lue mahdollisuuksistasi Tuya-sovelluksen ja tuotteidemme kanssa.

Lue lisää