Mistä on joulun tunnelma tehty?

Mistä on joulun tunnelma tehty?

Joulunvietto on monille varsinaisia joulunpyhiä laajempi käsite. Lahjahankintoja tehdään ehkä jo pitkin vuotta, ja kotia aletaan koristella hyvissä ajoin; joissakin kodeissa koristeltu kestojoulukuusi on täysin tavallinen näky jo marraskuussa. Toisille jouluun valmistautuminen käy puolestaan rentoutuen, sen kummemmin koristelematta tai leipomatta. Olitpa sitten millainen jouluun valmistautuja tahansa, Bilteman ideoilla ja tuotteilla onnistut varmasti ja edullisesti.

Askartele ja tee itse

Itsetehdyt joulukortit ja ovikranssit, virkatut lumihiutalekoristeet joulukuuseen… Kun tekee itse, saa juuri haluamansa lopputuloksen. Jouluaskartelu voi parhaimmillaan saada aikaan suurta oivalluksen, onnistumisen ja aikaansaamisen riemua, eikä sen missään nimessä tarvitse olla vaikeaa tai tehdä isoa lovea lompakkoon. Mitäpä jos tänä jouluna laittaisit johonkin ikkunaan tai seinälle itsetehdyn valo-oksakoristeen?

Virittele valoja ja koristele kotia

Joulu tuo valonpilkahduksen vuoden pimeimmän ajan keskelle. Monessa kodissa joulunvietto alkaakin jouluvalojen ripustamisesta esimerkiksi pihapuuhun, kuistille tai parvekkeelle tai niiden virittämisestä vaikkapa jouluiseen asetelmaan sisätiloissa. Bilteman valikoimassa on tänäkin jouluna lukuisia erilaisia ja edullisia valosarjoja, joita yhdistelemällä voi tehdä mieleisiään valotaideteoksia. Monet niistä soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tähtivalaisinvalikoimammekin on saanut uusia jäseniä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi moderni mustavalkoinen tähtivalaisin ikkunaan perinteisen punaisen tai valkoisen sijaan?

Tonttukoristeet kuuluvat myös vahvasti jouluun. Oletko enemmän perinteisen joulupukin ystävä, vai tuleeko nurkistasi ja hyllyiltäsi löytymään tänä jouluna vähän modernimpia pyöreänenäisiä partasuita?

Leivo joulun makuja ja pakasta ylimääräiset

Joulun on paitsi askartelun ja valon myös erilaisten makujen ja tuoksujen aikaa. Joululeipomusten työstämisen voi aloittaa jo hyvissä ajoin, koska niitä voi pakastaa ja sulattaa sitten helposti jouluiseen kahvipöytään. Bilteman kotiosastolta saat leivontatarvikkeiden lisäksi erilaiset pakastusta kestävät pussit ja rasiat. Piparkakkujen puolestaan sanotaan säilyvän parikin kuukautta hyvinä ja rapeina peltisessä tai lasitetussa säilytyspurkissa – elleivät ne sitten mene parempiin suihin heti pian leipomisen jälkeen!

Polta kynttilöitä ja nauti olostasi

Joulu tulee toki vuosittain koristelusta, valosarjoista ja leipomisista huolimatta. Pelkkä kynttilöiden polttaminen, ajan viettäminen läheisten kesken ja höyryävän glögin siemaileminen sohvannurkassa huovan alla mieluisimpien joululaulujen soidessa voi hyvin riittää. Ajatus on tärkein – joulussakin!

Koristeet ja tarvikkeet tunnelmalliseen jouluun!

Koristeet ja tarvikkeet tunnelmalliseen jouluun!

Tutustu valikoimaan
Joululahjavinkit koko perheelle!

Joululahjavinkit koko perheelle!

Tutustu valikoimaan