Biltema Service

När du köper en produkt hos oss som är avsedd att monteras får du den levererad i en kartong. Till dessa produkter erbjuder vi alltid monteringsservice genom tjänsten Biltema Service, så att din produkt är redo att användas så fort du kommer hem.

Monteringsservicen innefattar montering, justering och i vissa fall provkörning av din produkt. Vi tar även hand om, och återvinner allt emballage så att du slipper ta med dig det hem. Dina produkter går att montera själv, men ibland kan det vara skönt att få den monterad och klar vid köptillfället helt enkelt. Och det löser vi gärna åt dig!

Fördelar med Biltema service:

  • Din produkt är redo att användas så fort du kommer hem.
  • Vi tar hand om allt emballage.
  • Du slipper köpa nya verktyg till monteringen.
  • Vår kunniga personal justerar och provkör din produkt.
  • Garanti för att din produkt monteras korrekt.

Tillvalet med Biltema Service görs antingen i din kundvagn under köpprocessen på hemsidan, eller i kassan i våra varuhus. 

Nedan hittar du information om monteringskostnaderna för alla produkter som ingår i Biltema Service, och mer information om vad monteringsservicen innefattar för respektive produkt.

84438

Biltema Service - Håll utkik efter den blåa ”Biltema service” bubblan på produktsidorna. Den indikerar att produkten du tittar på erbjuder Biltema Service.

Vad ingår i Biltema Service?

Montering av cykel över 20”

Cykeln monteras ihop så att alla delar sitter rätt på din nya cykel. Vi monterar pedaler, styre och sadel. Bromsar och växlar justeras in och därefter kontrolleras alla skruvar och muttrar för att säkerställa att ni få en säker cykeltur. Lufttryck justeras till rekommenderat däcktryck.

Pris för montering: 24,90 €

Vårt utbud av cyklar

Montering av cykel upp till 20”

Cykeln monteras ihop så att alla delar sitter rätt på din nya cykel. Vi monterar pedaler, styre och sadel. Frambromsar och växlar justeras in och därefter kontrolleras alla skruvar och muttrar för att säkerställa att ert barn får en säker cykeltur. Vi kontrollerar även lufttrycket i däcken och justerar vid behov.

Pris för montering: 14,90 €

Vårt utbud av cyklar

Montering av trehjulingar & balanscyklar

Cykeln monteras ihop så att alla delar sitter rätt på din nya cykel. Pedaler, styre, stödhjul och sadel monteras. Frambroms justeras in och därefter kontrolleras alla skruvar och muttrar för att säkerställa att ert barn får en säker cykeltur. Vi justerar även lufttrycket i däcken.

Pris för montering: 9,90 €

Vårt utbud av balanscyklar

Snöslungor

När du väljer Biltema Service vid köp av en snöslunga så monterar vi din snöslunga och fyller på motorolja. Vi provkör även snöslungan och justerar den vid behov.

Pris för montering: 49 €

Vårt utbud snöslungor