Biltema Service

Kun ostat meiltä tuotteen, joka täytyy koota ennen käyttöä, se toimitetaan osina pahvilaatikossa. Tuotteet on helppo koota ja kasata myös itse, mutta tarjoamme niille myös Biltema Service -kasauspalvelua. Näin ostamasi tuote on heti käyttövalmis.

Biltema Service -kasauspalveluun kuuluu tuotteen kasaus ja tarvittavat säädöt sekä joissakin tapauksissa myös koeajo. Huolehdimme myös kaikkien pakkausmateriaalien kierrätyksestä. Vaikka tuotteemme ovatkin helposti kasattavissa myös itse, on joskus mukavampi saada heti valmiiksi koottu ja vain käyttämistä odottava laite tai muu tuote.

Biltema Servicen edut:

  • Voit aloittaa tuotteesi käytön heti kotona.
  • Me huolehdimme pakkausmateriaalien kierrätyksestä.
  • Sinun ei tarvitse ostaa uusia työkaluja kokoamista varten.
  • Asiantunteva henkilökuntamme säätää ja koeajaa ostamasi tuotteen.
  • Varmistut siitä, että tuote on koottu oikein.

Voit valita Biltema Service -palvelun joko ostamisen aikana verkkosivuillamme tai myymälän kassalla.

Alta löydät lisätietoa kaikista Biltema Serviceen kuuluvista tuotteista, kuten niiden kasauskustannuksista sekä siitä, mitä palvelu kussakin tapauksessa sisältää.

84438

Biltema Service - Kun tuotteella on sininen "Kasattu ja käyttövalmis" -ikoni tuotesivulla, on kyseiselle tuotteelle saatavana Biltema Service -palvelu.

Mitä Biltema Service sisältää?

Yli 20” polkupyörät

Kasaamme pyörän niin, että kaikki sen osat on asennettu oikein, ja lopputuloksena on käyttövalmis ja hyvin toimiva menopeli. Asennamme polkimet, ohjaustangon ja satulan, säädämme jarrut ja vaihteet, ja lopuksi tarkistamme kaikki ruuvit ja mutterit. Säädämme myös rengaspaineet suositusten mukaisiksi. Näin pääset nauttimaan turvallisista kilometreistä uudella polkupyörälläsi.

Kasauksen hinta: 24,90 €

Tutustu aikuisten pyörävalikoimaan

Maks. 20” polkupyörät

Kasaamme pyörän niin, että kaikki sen osat on asennettu oikein, ja lopputuloksena on käyttövalmis, hyvin toimiva ja ennen kaikkea turvallinen menopeli lapsellesi. Asennamme polkimet, ohjaustangon ja satulan, säädämme jarrut ja vaihteet, ja lopuksi tarkistamme kaikki ruuvit ja mutterit. Tarkistamme myös rengaspaineet ja säädämme ne tarvittaessa.

Kasauksen hinta: 14,90 €

Katso pyörävalikoimamme

Kolmipyöräiset, potkupyörät ja tasapainopyörät

Kasaamme pyörän niin, että kaikki sen osat on asennettu oikein, ja lopputuloksena on käyttövalmis, hyvin toimiva ja ennen kaikkea turvallinen menopeli lapsellesi. Asennamme polkimet, ohjaustangon, apupyörät ja satulan. Säädämme etujarrun sekä renkaiden ilmanpaineen, ja lopuksi tarkistamme kaikki ruuvit ja mutterit. Näin lapsesi pääsee nauttimaan turvallisesta ajelusta uudella pyörällään.

Kasauksen hinta: 9,90 €

Tutustu potkupyöriin

Lumilingot

Kun valitset lumilingon ostamisen yhteydessä Biltema Service -kasauspalvelun, kasaamme lumilingon puolestasi ja lisäämme siihen moottoriöljyn. Lisäksi koeajamme sen ja teemme siihen tarvittavat säädöt.

Kasauksen hinta: 49 €

Katso lumilingot