Att skicka produkter mellan varuhus i Finland

Har en produkt som du har tänkt köpa tagit slut i ditt närmaste varuhus men den skulle ändå finnas i något annat varuhus? Ingen fara. Hos oss är det också möjligt att få produkten skickad från ett varuhus som har det på lager.

Om du vill ha en eller flera produkter skickade från ett varuhus, besök det varuhus (kundservice) där du vill avhämta produkten. OBS! Servicen kan inte beställas via vår allmänna kundservice, utan endast i butiken.

Du betalar för både produkten och servicen samtidigt när du beställer servicen. Priset på servicen är 9,90 €/leverans. I fall det blir flera leveranser från olika varuhus betalar du skilt för varje leverans. Maximalstorlek för en leverans är följande: vikt 35 kg, längd 175 cm samt längd + omkrets sammanlagt 300 cm. OBS! Vi skickar inte produkter som innehåller farliga ämnen (t.ex. de största batterierna i vårt sortiment) mellan varuhus. Kolla med butikspersonalen om din produkt är möjlig att skickas.

Det gäller samma returrätt för produkter skickade mellan varuhusen som för produkter man har köpt normalt i Biltema-varuhus. Tiden för returrätten räknas fr.o.m. den dagen du beställde servicen och betalade för den samt för produkterna. Om du returnerar produkten/produkterna som har skickats från ett annat varuhus returnerar vi inte serviceavgiften.