Tuotteen siirtäminen toiseen myymälään

Onko haluamasi tuote loppunut lähimmästä Biltema-myymälästäsi? Ei hätää. Kauttamme on mahdollista tilata myös ns. sisäinen siirto, eli toivomasi tuote siirretään haluamaasi myymälään.

Voit pyytää sisäisen siirron tehtäväksi ainoastaan asioimalla siinä tavaratalossa (asiakaspalvelupisteessä), josta haluat noutaa tuotteen. Huomaathan, että sisäistä siirtoa ei voi tilata tehtäväksi valtakunnallisen asiakaspalvelumme kautta.

Maksat sekä tuotteen että sen tilauksen toisesta myymälästä samalla kertaa, kun pyydät sisäistä siirtoa tavaratalossa asioidessasi. Palvelun hinta on 9,90 €/siirto. Mikäli siirtoja tehdään useammasta eri myymälästä, maksat jokaisesta yksittäisestä siirrosta. Tilauksen maksimimitat ovat seuraavat: paino 35 kg, pituus 175 cm sekä pituus + ympärysmitta yhteensä 300 cm. Huom! Emme voi siirtää myymälästä toiseen eräitä vaarallisia aineita sisältäviä tuotteita, kuten valikoimamme suurimpia akkuja. Varmista myymälähenkilökunnaltamme, onko toivomasi tuote siirrettävissä myymälöiden välillä. 

Sisäisellä siirrolla tilatuissa tuotteissa on sama palautusoikeus kuin myymälästä ostetuilla tuotteilla, ja se alkaa siitä hetkestä, kun tuotteet on maksettu, ts. tilaushetkestä. Mikäli palautat sisäisellä siirrolla tilaamasi tuotteen, ei siirtopalvelumaksua palauteta.