1050
70,- / L

Heijastava suihke

Tuotenro. 36-5847

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Täydennä tavallisten heijastimien antamaa näkyvyyttä tämän heijastavan suihkeen avulla. Suihke on väritöntä, ja sen suihkuttaminen vaatteisiin parantaa näkymistä pimeässä. Sillä ei voi korvata CE-merkittyjä heijastimia, mutta se täydentää niiden toimintaa. Suihke kestää noin viikon ja se lähtee pois helposti pesemällä. Suihke ei ole vedenkestävää, joten sade heikentää sen ominaisuuksia. 150 ml.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet