Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Pressut ja peitteet

Täältä löydät monikäyttöiset pressut ja kevytpeitteet, erilaiset suojapeitteet sekä niiden lisätarvikkeet. Pressu- ja kevytpeitevalikoimamme koostuu useista erivahvuisista peitteistä, joita on saatavana aina 7 x 10 metrin kokoon asti. Pressuissamme on kiinnitysrenkaat, joten ne saa kätevästi ja tukevasti kiinnitettyä haluamaansa paikkaan.  

 

Pressu on monikäyttöisyytensä vuoksi ehdottoman kätevä väline esimerkiksi puutarhassa, mökillä, autoilussa ja veneilyssä. Kevytpeitteellä voit esimerkiksi peittää perävaunun lastin, puutavaran, veneen tai auton. Mikäli peite altistuu kovalle rasitukselle, saat meiltä myös testeissä menestyneen suojapeitteen, joka on valmistettu kestävästä kudosvahvisteisesta PVC-muovista. 

Puutarhan suojaamiseen talveksi valikoimastamme löydät myös grillin ja puutarhakalusteiden suojapeitteet. Ruohonleikkuri on myös hyvä suojata omalla suojapeitteellään, jonka löydät edullisesti meiltä.

Tilaa edullinen ja kestävä pressu tai kevytpeite helposti verkkokaupastamme!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.