Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Istutukset ja viljelmät saavat puutarhan kukoistamaan

Tämä osio on sinulle, joka pidät puutarhan hoitamisesta, kukkien ja kasvien istuttamisesta sekä vihannesten viljelystä! Olitpa sitten taitava puutarhuri tai ihan vain harrastelija, saat valikoimastamme kaikki tarvittavat tykötarpeet ja apuvälineet, joilla saat kukkapenkit, pensaat ja puut kukoistamaan ja nurmikon vihertämään komeasti. Vehreä pihamaa on ilo silmälle ja rauhoittaa mieltä mukavasti arjen kiireiden keskellä!

Istutus on paitsi mukavaa, myös rauhoittavaa puuhaa. Istuttamisen jälkeen kasvin elämää on hienoa seurata ja siinä näkee todella työnsä tuloksen. Nurmikko on tärkeä osa koko puutarhan ilmettä. Valikoimastamme löytyvät nurmikon siemenet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi pientalojen pihalle. Uuden nurmikon kasvattamisen lisäksi se soveltuu kuluneen nurmikon tuuheuttamiseen. Meiltä saat tilattua myös edulliset istutustarvikkeet netistä!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.