Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain alle 30 kg tilauksia.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Lumityökalut ja hiekoitus

Täältä löydät lumilapiot, lumikolat sekä muut välineet lumitöihin! Tutustu myös lumilinkoihimme tästä!

Lumenpudotin on kätevä ja turvallinen väline lumen pudottamiseen katolta. Sen ansioista sinun ei tarvitse kiivetä katolle pudottamaan lumia, joten riskiä putoamiselle ei ole. Lumenpudotin on varustettu teleskooppivarrella, joten se soveltuu hyvin eri mallisille katoille. Lue vinkit turvalliseen lumen pudottamiseen katolta tästä!

Lumilapio on perinteinen lumityöväline, jolla pihan ja kulkuväylien putsaaminen lumesta käy kätevästi. Löydät meiltä erilaiset lumilapiot eri tilanteisiin. Pieni lumilapio on kätevä pitää autossa mukana, sillä se voi olla korvaamaton apu mikäli auto jää jumiin talviselle tielle tai parkkipaikalle. 

Lumikola on perinteinen työväline pihan lumitöihin. Saat sillä siivottua helposti suuremmankin alueen kerralla. Löydät meiltä sekä perinteisen lumikolan että pyörillä varustetun lumikolan, jonka työntäminen on kevyempää. Pienemmille alueille lumentyönnin on kätevä väline, sillä se toimii kuin lumikola, mutta on kevyt ja helppo käsitellä.

Talvella myös pihan hiekoitus on syytä pitää kunnossa. Liukkaudenestoaine soveltuu liukkauden torjuntaan esimerkiksi teillä, käytävillä ja luiskissa. Sirotin helpottaa hiekan, sulatussuolan tai murskeen levittämistä pihalle.

Lumenpudotin, lumikolat ja lumilapiot ovat tilattavissa helposti myös verkkokaupastamme!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.