Vietä kesäpäiviä omalla pihalla!

Kesä on vihdoin saapunut ja meiltä löydät kaiken tarvittavan leppoisten kesäpäivien viettämiseen omalla pihalla.

Tänä kesänä monet ovat jo suunnitelleet lomaa ulkomaille. Mutta kesä on pitkä, ja toivottavasti myös kotimaassa Suomessa riittää paljon kuumia kesäpäiviä. Meidän tuhansien tuotteiden valikoimasta löydät koko perheen kesätuotteet.

Uima-altaat

Ei pilven pilveä taivaalla, lämpömittari on hiipinyt yli 20 asteen eikä tuulenpuuskakaan ole tuntunut. Siinä tapauksessa on aika mukavaa että uima-allas löytyy aivan oven ulkopuolelta, eikö? Laajasta valikoimastamme löydät varmasti omille tarpeillesi sopivan altaan, etsitpä sitten pienempää allasta lapsille tai isompaa allasta koko perheelle.

Tuleeko allas ympärivuotiseen käyttöön?
Siinä tapauksessa poreallas on oiva valinta!

76300

Uima-altaan puhtaanapito

Jos sinulla on isompi uima-allas, on tärkeää huolehtia hyvästä uima-altaan hoidosta ja siivouksesta. Ensinnäkin on viisasta pyytää kaikkia uimareita suihkuun ennen uima-altaaseen hyppäämistä. Voit ratkaista tämän helposti puutarhasuihkulla. Tyylikäs versiomme on valmistettu mustasta PVC:stä, jossa on pieni 18 litran vesisäiliö ja nuppi josta voit säätää lämpötilaa. Aurinko lämmittää vesisäiliössä olevan veden.

 

Altaanhoito

Mitä tulee uima-altaan hoitoon, on paljon muitakin konsteja pitää vesi raikkaana ja kirkkaana. Tärkeää on muun muassa tarkkailla veden pH-arvoa. pH:n tulisi olla välillä 7-7,4, ja tämä on helppo mitata testiliuskoilla.

Klooritableteilla varmistat, että uima-altaan vesi pysyy desinfioituna ja kirkkaampana sekä edistää veden puhtautta ja estää pinnoitteen muodostumista. Jos kloori- ja pH-arvot ovat kunnossa, mutta vesi on silti sameaa, kannattaa käyttää flokkulanttia. Flokkulantti vangitsee pienet likahiukkaset, jotka muuten kulkeutuvat suodattimen läpi, ja sitoo rautaa ja muita metalleja, jotka voivat värjätä vettä.

Lisää vinkkejä uima-altaan puhtaana pitämiseen löydät täältä.

Aurinkoa ja rentoutumista

Kesä voi olla hektistä aikaa, mutta luomalla rentoutumisalueita pihallesi, voit helposti asettua aloilleen, vaikka aikaa olisi vain puoli tuntia. Rakastatko elämää riippumatoissa, mutta sinulla ei ole puita ripustaa sitä? Olemme ratkaisseet tämän riippumaton kätevällä telineellä.

Varmista, että pihaltasi löytyy kunnon rentoutumisalueet

Mitä tulee ulkokalusteiden suhteen, meiltä löydät kaiken tarvittavan niin pienille kun isommillekkin terasseille. Tutustu esimerkiksi valtavaan pihakeinuumme, jonka voit nopeasti ja helposti muuttaa leposohvaksi laskemalla selkänojaa.

Lämpiminä päivinä on mukava istua ulkona, vaikka aurinko olisikin jo laskenut ja aurinkokennovalaisimen tekevät siitä vielä kodikkaamman. Ihana fleecepeitto varmistaa ettei vilu pääse yllättämään auringon laskiessa.

Kylmälaukku

Olitpa sitten matkalla tai haluat vain välttää sisällä ramppaamista hakiessasi ruokaa ja ruokailuvälineitä, kylmälaukkumme astioineen on täydellinen ratkaisu! Tutustu myös älykkääseen jäähdytys- ja lämmityslaatikkoon, joka voidaan kytkeä sähköön. Laatikko pitää ruuat ja juomat kylmänä tai lämpimänä, ja se on hyödyllinen niin autossa ja veneessä, kuin väliaikaisessa säilytyksessä puutarhassa.

Katso kaikki kylmälaukut

76304

Koirat auringossa

Kuumina päivinä on erityisen tärkeää huolehtia nelijalkaisista ystävistämme. Jos sinulla on koira, jäähdytysmatto voi olla fiksu sijoitus. Älä myöskään unohda, että koirallasi on aina oltava mahdollisuus saada vettä – valikoimastamme löydät kaikenkokoisia vesikulhoja. Jos aiot matkustaa, kokoontaitettava vesikulho voi olla järkevä ratkaisu.

Valikoimastamme löydät myös erilaisia ​​herkkuja parhaalle ystävällesi, katso lisää täältä.

76315

Ulkopelit

Ei kesää ilman leikkimistä ja hauskanpitoa, ja meillä on paljon ulkopelejä, joista valita. Kubb on aina hitti hyvässä seurassa ja se sopii niin isoille kuin pienillekin. Jos aiot reissata, 5-in-1 ulkopelisarjamme voi olla fiksu ostos. Se sisältää lentopallon, sulkapallon, frisbeen, renkaan- ja hevosenkengänheiton samassa paketissa.

Katso kaikki ulkopelit

Palautusseinä on myös hyvä lisä pihalle jos perheestä löytyy innokkaita palloilijoita. Keskittämällä tai lyömällä kohti palautusseinää, saat pallon takaisin eri korkeuksille, jotta voit esimerkiksi harjoitella lentopalloa tai haltuunottoja. Palautusseinä soveltuu muun muassa jalkapalloon, käsipalloon, lentopalloon ja tennikseen.

76308

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näin pidät allasveden hyvässä kunnossa

Näin pidät allasveden hyvässä kunnossa

Lue lisää oppaastamme neljä tärkeintä toimenpidettä allasveden hoitoon!

Vinkit viilentymiseen!

Vinkit viilentymiseen!

Kesä on auringonpalvojien mielestä ihmisen parasta aikaa, mutta monet kaipaavat viilennystä kuumassa säässä. Poimi vinkit, joiden avulla selviydyt!

Näin hypit turvallisesti trampoliinilla

Näin hypit turvallisesti trampoliinilla

Niin kivaa, suosittua ja tehokastakin ajanvietettä, mutta toisaalta myös yksi riskialtteimmista kesäajan harrastuksista!