Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Ulkoleikit

Osto-opas: ulkolelut – hauskoja ulkoleluja kaikkiin vuodenaikoihin

Kasvavat lapset tarvitsevat päivittäisen annoksen auringonvaloa. Siksi heille kannattaa antaa ulkokäyttöön suunniteltuja leluja hauskaan tekemiseen pihalla. Biltemasta löydät sekä kesä- että talvileluja lasten rakastamiin ulkoleikkeihin. Mutta mitä pitää ottaa huomioon, kun lapselle ostetaan ulkoleluja?

Näin valitset lapselle oikeat ulkolelut

Ulkolelut voivat olla sekä hauskoja että kehittäviä. Etsitkö mielenkiintoisia ulkoleluja, jotka tarjoavat lapsille puuhaa monien tuntien ajan? Silloin löydät etsimäsi Bilteman laajasta ulkolelu- ja ulkopelivalikoimasta. Meiltä saat muun muassa keinuja, hiekkaleluja, ulkopelejä, vesileluja, saippuakuplia ja katuliituja. Kaikkea, mitä lapset tarvitsevat hauskaan tekemiseen ja haastaviin ulkoleikkeihin.

Tuotteet on suunniteltu turvallisiksi lapsille. Siltä lapsia tulee pitää aina silmällä, ja erityisesti vesileikkien aikana. Tiedäthän, että lapsi voi käyttää vesileluja ja muita kesän ulkoleluja uimarannan lisäksi myös kotona?

Ulkoleikkejä koko perheelle

Laajasta valikoimastamme löytyy ulkoleluja lasten myös muille käyttäjille. Hauskat perhepelit ovat yksi ulkoleikkivaihtoehto. Joten kerää koko perhe pelaamaan erä kuningaskyykkää, puutarha-yatzya, mikadoa, mölkkyä, petankkia, krokettia tai vanhaa kunnon renkaanheittoa. Lupaamme teille monia nauruntäyteisiä yhteishetkiä.

Näin ulkolelut edistävät lapsen kehitystä

On tärkeää, että lapsi saa jo varhain tilaisuuksia huomata, että ulkoilu on hauskaa. Se on helpointa tehdä hauskojen ulkolelujen avulla, jotka tarjoavat lapselle mieluisaa tekemistä.

Ulkona leikkimisessä on kyse enemmän tutkimisesta ja hauskanpidosta kuin näytön tuijottamisesta. Ulkoleluilla leikkiminen edistää lapsen terveyttä ja kehittää mielikuvitusta, motorisia taitoja ja kognitiivisia kykyjä. Ja kuten kaikki vanhemmat tietävät, lasten todella kannattaa antaa purkaa energiaansa ulkoleikkeissä.

Yleisiä kysymyksiä ulkoleluista

Miksi ulkoleluja tarvitaan?

Hauskat lelut ulkoleikkeihin saa lapset ja aikuiset viihtymään ulkona sisätiloissa istumisen sijaan.

Kuinka lasten ulkoleluja on paras säilyttää?

Voit säilyttää lasten leluja ulkona säilytyslaatikossa, autotallissa tai vajassa.

Mistä materiaalista ulkolelut on tehty?

Valikoimastamme löytyy sekä puusta että muovista (PP- ja PA-muovi) valmistettuja leluja. Lisätietoja lelujen materiaaleista on kunkin yksittäisen tuotteen teknisissä tiedoissa.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.