Sähköiset kuitit

Sähköiset kuitit

Minun Bilteman kanta-asiakkaana saat kaikki ostokuittisi sähköisessä muodossa. Palvelun käyttöön ottaminen on helppoa ja täysin ilmaista. Digitaalisten kuittiratkaisujen toimittajana toimii Storebox.

Kun olet liittynyt Storeboxiin ja rekisteröinyt palveluun haluamasi maksukortin, kyseisellä kortilla Biltemassa tehdyistä ostoksista saamasi kuitit ohjautuvat suoraan sähköisesti Storebox-tilillesi.

Otathan humioon että Storebox ei ole tällä hetkellä yhteensopiva Samsung Payn tai Apple Payn kanssa. Näin ollen digitaaliset kuitit tallentuvat ainoastaan maksaessasi fyysisellä kortilla.

Voit aina tarkastella ostokuittejasi ja käyttää niitä esimerkiksi palautus- ja vaihtotilanteissa.

Sähköistä kuittipalvelua käyttämällä vähennät turhan paperin käyttöä ja kannat kortesi kekoon kestävän kehityksen ja globaalien ympäristötavoitteidemme puolesta.

Mikä Storebox on?

Storebox on palvelu, johon kaikki ostokuittisi tallentuvat digitaalisessa muodossa.

Onko palveluun rekisteröityminen maksullista?

Palveluun rekisteröityminen ja kaikki Storeboxin tarjoamat palvelut ovat maksuttomia.

Onko maksukortin rekisteröiminen Storeboxiin turvallista?

Korttitiedot tallennetaan ns. PCI-sertifioituun ympäristöön, jonka suojaustaso on sama kuin kaikilla korttimaksuilla Internetissä. Kaikkia korttitietoja käsitteleviä järjestelmiä testataan kvartaaleittain ja sertifiointi tehdään vuosittain. Hyväksytyt ulkoiset turvallisuusyhtiöt hoitavat testien ja sertifioinnin tekemisen.

Tietosuojakäytäntö

Yhteystiedot

support@storebox.com
+45 70152152