Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Kylpyhuonetarvikkeet ja kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuonetarvikkeiden osto-opas – näin saat toimivan kylpyhuoneen

Kylpyhuone on paikka, jossa vietetään yllättävän paljon aikaa päivässä. Siksi on tärkeää, että kylpyhuone on viihtyisä paikka. Tarvitsetko kylpyhuoneeseesi lisätarvikkeita? Haluaisitko sinne kätevän pesualtaan, jossa on alakaappi, tai ehkä lämmittävän pyyhekuivaimen? Bilteman valikoimassa on yli 45 edullista tuotetta tyylikkääseen ja käytännölliseen kylpyhuoneeseen! Tässä oppaassa esittelemme, mitä etuja monella suositulla tuotteella on.

Suihkuverho – ohjaa vesi oikeaan suuntaan

Suihkuverho auttaa vettä valumaan viemäriin eikä leviämään ympäri kylpyhuoneen lattiaa. Noin kymmenellä eurolla saat Biltemasta suihkuverhon, jonka materiaali on 100 % polyesteriä. Väreinä on violetti, sininen ja valkoinen raitakuvio. Suihkuverhossa on metalliset renkaat ja kaksitoista ripustusrengasta, joten saat ripustettua sen helposti suihkuverhotankoon!

WC-paperiteline – eleganssia wc-käyntiin

Wc-paperirullankin saa esille tyylikkäästi seinään kiinnitettävään telineeseen! Bilteman WC-paperiteline on valmistettu harjatusta teräksestä, mikä sopii yhtä hyvin moderneihin kuin hieman vanhempiinkin kylpyhuoneisiin. Asennuksessa ei tarvitse huolehtia seinävaurioista, sillä teline kiinnitetään seinään näppärästi kaksipuolisella teipillä.

Kylpyhuonematto – ihana tunne jalkojen alla

Miten ihanaa onkaan astua aamulla kylpyhuoneeseen ja tuntea fleecematon pehmeys paljaiden jalkojen alla! Biltemasta löydät ihanan pehmeät kylpyhuonematot punaisena, valkoisena, sinisenä ja harmaana. Valikoimassamme on myös U-reunalla varustettu kylpyhuonematto, jonka voit sijoittaa wc-istuimen eteen.

Seinäkoukut – kylpytakit ja pesutarvikkeet ojennukseen

Wc-paperin tapaan myös kylpytakit ja pesutarvikkeet näyttävät paljon paremmilta seinälle ripustettuina. Biltemassa on laaja valikoima erilaisia koukkuja: kromattuja ja muovisia sekä itsekiinnittyviä ja imukupilla varustettuja.

Pesuallas ja alakaappi – lisätilaa tavaroille

On aina mukavaa, kun on paikka mihin laittaa tavarat, joita ei halua pitää esillä. Tyylikäs pesualtaamme tilavalla alakaapilla on loistava vaihtoehto! Alakaappi piilottaa lisäksi pesualtaan vesiputket. Biltemasta löydät siistit ja kätevät pesualtaat ja alakaapit kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneen peilit – tilan tuntua kylpyhuoneeseen

Kukapa ei haluaisi peilailla itseään hampaiden harjauksen aikana tai kasvojen pesun jälkeen? Bilteman kylpyhuoneen peilien käytännölliselle hyllylle voit sijoittaa hammasharjan tai käsivoiteen. Lisäksi peilit tuovat tilan tuntua eli saavat kylpyhuoneen tuntumaan suuremmalta.

Pyyhekuivaimet – yllättävän hyödyllinen sisustuselementti

Pyyhekuivaimet lämmittävät ja kuivaavat pyyhkeet nopeasti, ja samalla kylpyhuoneen kosteus pysyy alhaisena ja tila pysyy lämpimänä. Kerrassaan tyylikäs ja hyödyllinen sisustuselementti!