Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Jouluvalot sisäkäyttöön

Jouluvalojen valintaopas sisätiloihin – valot, jotka luovat jouluisen tunnelman

Kauniisti kimmeltävät valot ikkunoissa ja kodin eri huoneissa luovat jouluisen ja kodikkaan tunnelman. Etsitpä sitten klassisia adventtikynttelikköjä tai tähtivalaisimia, löydät etsimäsi Biltemasta.

Voit laittaa jouluvalot esille silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Monilla on tapana laittaa valot ensimmäisen adventin aikoihin, mutta mikään ei estä aloittamasta valo-ilottelua jo loka-marraskuussa.

Joulukuusen valot

Joulukuusi näyttää yksinäiseltä ja orvolta ilman valoja. Jos pidät perinteisestä tyylistä, suosittelemme valosarjaa, jonka sähkökynttilät kiinnitetään joulukuusen oksiin. Kevyemmät valonauhat ripustettuna kuusen oksille ovat puolestaan modernimpi valinta.

Adventtikyntteliköt ja tähtivalot tekevät joulun

Klassiset adventtikyntteliköt ja tähtivalot eivät mene koskaan pois muodista. Ne sopivat täydellisesti ikkunaan, josta ne levittävät pehmeää valoa eri puolille huonetta ja tietysti ulos ohikulkijoiden iloksi. Onkohan olemassa mitään tunnelmallisempaa!

Lämpimänvalkoiset, kylmänvalkoiset vai moniväriset jouluvalot?

Pidätkö enemmän kylmänvalkoisista valoista, vai valitsetko kotiisi mieluummin lämpimänvalkoista valoa? Jouluvaloissa valkoiset sävyt ovat käytetyimpiä, mutta mikään ei estä luomasta myöskään pirteää väri-ilottelua monivärisillä valoilla. Valitse sävy ja värimaailma, jotka sopivat omaan persoonallisuuteesi ja kotiisi parhaiten.

Turvallisuus ennen kaikkea – jouluvalot sisä- tai ulkokäyttöön

Kun valitset jouluvaloja, muista tarkistaa, onko ne tarkoitettu sisä- vai ulkokäyttöön. Nykyään on olemassa jo paljon valosarjoja, joita voi käyttää sekä sisällä että ulkona, mutta on kuitenkin joitain jouluvaloja, jotka on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Ne on usein valmistettu kosteudelle ja pakkaselle herkistä materiaaleista. Jouluvalojen käyttöympäristö on kerrottu kunkin tuotteen omalla sivulla kuvaustekstissä ja/tai käyttöohjeessa sekä tietysti myyntipakkauksissa.

Ideoita ja inspiraatiota jouluvalaistukseen

Joskus lisäideat voivat olla tarpeen jouluvalojenkin kohdalla. Miten luoda taianomainen tunnelma erilaisilla jouluvaloilla? Olemme keränneet vinkkejä ja ideoita, joilla voit tuoda valoa talven pimeyteen.

Katso lisää valaistusideoita