850
21,25 / L

Vannemaali Metallic

Tuotenro. 36-24

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Tämä mainio aerosoli saa kuluneet vanteet kiiltämään kuin uudet. Kuivuu nopeasti kestäväksi ja kiiltäväksi hopeanväriseksi pinnaksi, joka suojaa tehokkaasti jarruista lähtevältä pölyltä, kemikaaleilta, kuumuudelta ja kulumiselta. Ei yhteensopiva muiden Bilteman vannemaalien tai pohjamaalien 36-7418 ja 36-7419 kanssa. Voidaan päällemaalata akryylipohjaisilla maaleilla. Silver-metallic. 500 ml.
Vaara
Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä.

Muut asiakkaat ostivat myös