750
18,75 / L

Vannemaali Metallic

Tuotenro. 36-24
Tämä mainio aerosoli saa kuluneet vanteet kiiltämään kuin uudet. Kuivuu nopeasti kestäväksi ja kiiltäväksi hopeanväriseksi pinnaksi, joka suojaa tehokkaasti jarruista lähtevältä pölyltä, kemikaaleilta, kuumuudelta ja kulumiselta. Ei yhteensopiva muiden Bilteman vannemaalien tai pohjamaalien 36-7418 ja 36-7419 kanssa. Voidaan päällemaalata akryylipohjaisilla maaleilla. Silver-metallic. 500 ml.

Käyttöohje: Puhdista vanteet hyvin ja esikäsittele tarvittaessa akryylipohjamaalilla 3626 kestävyyden parantamiseksi. Esikäsittely ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Ravista tölkkiä 3 minuutin ajan. Ennen maalaamista ruiskuta maalia aina metallilevylle ja tarkista, että värisävy on oikea.Ruiskuta 25 cm:n etäisyydeltä. Puhdista suutin käytön jälkeen.
Kuivumisaika: Pölykuiva 10 minuutissa ja täysin kuiva 24 tunnin kuluttua.
VOC-raja-arvo: (luokka B/e) 840 g/l.
Tuotteen enimmäissisältö: 624 g/l VOC.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös