Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Autonhuolto

Osto-opas: autonhuolto – huolla autosi

Auton omistaminen ei ole vain auringonpaistetta ja kutsuvia teitä. Joskus voi tulla ongelmia joko moottorissa tai korissa. Jos haluat ehkäistä tarpeettomia ja kalliita korjauksia, on tärkeää, että pidät huollat autoasi säännöllisesti ihan ensimmäisestä päivästä lähtien. Pohditko, mitä tuotteita tarvitset autonhuoltoon? Anna meidän auttaa!

Ruosteen ehkäiseminen ja käsittely

Talvella ruosteen ja ruostevaurioiden vaara kasvaa. Bilteman ruostesuoja-aineilla suojaat autoa ruostehyökkäyksiltä sekä ulko- että sisäpuolelta. Jos aiot maalata auton uudelleen tai korjata suuremman naarmun, kannattaa käyttää ruosteenestomaalia, joka toimii sekä pohjamaalina että ruosteenestoaineena. Jos autossasi on jo ruostetta, suosittelemme ruosteenmuuntoaineitamme, jotka poistavat ruosteen tehokkaasti.

Korjaa lommot, vauriot ja reiät

Joskus asiat eivät mene suunnitellusti ja auton maalipintaan tulee kolhu tai syvä naarmu. Tällaiset vauriot voi korjata helposti itse esimerkiksi autokitin avulla. Valikoimastamme löydät kaiken karkeammasta lasikuitutäytteestä hienotäytteeseen, joka tarjoaa tiheän ja huokosettoman pinnan korkealaatuisella viimeistelyllä.

Korjausmaalin pohjustaminen

Joskus myös auton maalipintaa on huollettava ja korjattava. Haluat varmasti mahdollisimman hyvän lopputuloksen? Silloin suosittelemme pinnan pohjustamista alusmateriaalille sopivalla pohjamaalilla. Pohjamaaleillamme on hyvä tarttuvuus ja ne vähentävät maalin hilseilyriskiä.
Maalipinta ei ehkä ole ainoa kohde, joka kaipaa vähän maalia pintaansa. Myös auton matkustamo, vanteet ja jarrusatulat hyötyvät pienestä huolenpidosta. Meiltä löydät edulliset tuotteet auton eri osien ja materiaalien entistämiseen.

Suojaa ja tiivistä

Auto koostuu monista eri osista eri materiaaleista, jotka kaikki on käytävä läpi ajoittain. Osa komponenteista tarvitsee lisätiivistystä, toiset taas on voideltava, jotta ne eivät haperru. Valikoimastamme löydät kaiken asennustahnasta ja hihnasuihkeesta tuulilasin tiivistämiseen ja tiivisteiden kunnostamiseen.

Puhdista vaihteisto, moottori ja jarrut

Auton korin lisäksi myös vaihteisto, moottori ja jarrut saattavat tarvita perusteellista puhdistusta. Meiltä löydät tehokkaita puhdistusaineita, jotka on suunniteltu erityisesti sovitettu auton voimansiirto- ja jarrujärjestelmiin. Auton huoltamiselle sekä ulkopuolelta että sisätiloista ei siis ole mitään estettä.

Voitko autoa huoltaa ja korjata itse?

Kyllä voi! Oikeilla tiedoilla, tuotteilla ja lisävarusteilla voit sekä huoltaa että korjata autoa itse.

Mitä tuotteita auton huoltamiseen tarvitaan?

Se riippuu tietenkin siitä, minkä osan autosta haluat huoltaa tai korjata, mutta ainakin asianmukaiset puhdistus- ja voiteluaineet ovat välttämättömiä. Suosittelemme myös ruostesuoja-aineen käyttämistä.

Paljonko autonhuoltotuotteet maksavat?

Bilteman autonhuoltotuotteiden hinnat lähtevät noin 3 eurosta.