750
18,75 / L

Sinkki/kylmägalvanointi

Tuotenro. 36-7416

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Sinkkisuihke ruostesuojaukseen rauta-/teräspinnoilla, joita ei yleensä maalata; esim. viemäriputket, hitsaussaumat, moottoritilan ja korin sisäpinnat. Kuivan kalvon sinkkipitoisuus 90 %. Pinta on käsittelykuiva 30 minuutin kuluttua. Pinnan lämmönkestävyys on maks. n. +200 °C. Väri: harmaa. 400 ml.
Vaara
Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Valumat on kerättävä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet