750
18,75 / L

Sinkki/kylmägalvanointi

Tuotenro. 36-7416

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Sinkkisuihke ruostesuojaukseen rauta-/teräspinnoilla, joita ei yleensä maalata; esim. viemäriputket, hitsaussaumat, moottoritilan ja korin sisäpinnat. Kuivan kalvon sinkkipitoisuus 90 %. Pinta on käsittelykuiva 30 minuutin kuluttua. Pinnan lämmönkestävyys on maks. n. +200 °C. Väri: harmaa. 400 ml.
Vaara
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Valumat on kerättävä. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös