Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Litium-akut

Biltemalla on laaja valikoima erikokoisia litiumakkuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näet koko kiinnostavan valikoimamme tällä sivulla, josta voit myös klikata suoraan kunkin akun tuotesivulle. Tuotesivulla voit lukea lisää akusta, tarkistaa sen varastosaldon sekä tilata sen verkosta.

Hyviä syitä litiumakun hankintaan

Litiumakut ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä akkuja, joiden etuja ovat on keveys, vähäinen itsepurkautuminen lepotilassa (myös talvella), pidempi käyttöikä, paremmat käynnistysominaisuudet ja monet muut seikat. Tämän vuoksi litiumakut eroavat hyvin positiivisesti perinteisistä akuista.

Monissa Bilteman myymissä litiumakuissa on varauksenilmaisin, ja akut ovat luonnollisesti sekä happo- että vuotovtiiviitä. Nämä ominaisuudet yhdessä edullisten hintojen kanssa tekevät hyvien syiden luettelon varsin pitkäksi.

Mikäli haluat tietää enemmän yksittäisistä akuista, voit lukea ja ladata on tuotteen käyttöohjeet ja muut asiakirjat akun omalta tuotesivulta. Tuotesivulla on yleensä kaikki tärkeät tiedot myös tekniikasta enemmän kiinnostuneille kuluttajille.

Tehokkaita ja kestäviä litiumakkuja ruohonleikkureihin, skoottereihin ym.

Litiumakku on tyypillisesti oikea valinta uudeksi käynnistysakuksi ruohonleikkuriin, skootteriin tai moottoripyörään. Tämän vuoksi Biltemalla on laaja valikoima tehokkaita ja kestäviä akkuja myös näihin koneisiin ja ajoneuvoihin.
Jos haluat varmistaa, että harkitsemasi litiumakku todella moottoripyörääsi, skootteriisi tai ruohonleikkuriisi, voit käydä akun omalla tuotesivulla koska tahansa. Sieltä löydät yleensä yhteenvedon malleista, joihin kyseinen akku soveltuu – ja silloin valinta on hyvin helppoa.

Litiumakun avulla ruohonleikkuri, skootteri tai moottoripyörä on nopeasti taas käyttövalmis ja voit jatkaa ruohon leikkaamista tai miellyttäviä ajeluita kaksipyöräisellä ajokillasi.

Tilaa litiumakku nyt – voit noutaa sen jo 30 minuutin kuluttua

Jos olet löytänyt itsellesi sopivan litiumakun, voit tehdä tilauksen tästä ja noutaa akun puolen tunnin kuluttua paikallisesta Biltema-myymälästä. Oikean litiumakun hankkiminen ei yksinkertaisesti voi olla helpompaa ja nopeampaa kuin meillä Biltemassa.

Kun teet tilauksen verkkosivuston kautta, valitsemasi myymälän työntekijät varmistavat, että heillä on akku sinulle. Sen jälkeen saat ilmoituksen, että tilauksesi on valmis noudettavaksi – useimmiten tähän kuluu enintään 30 minuuttia.

Sen jälkeen sinun on vain käytävä hakemassa akku myymästä, jonka olet valinnut ensisijaiseksi noutopaikaksesi. Voit olla varma, että tilaamasi akku on valmiina sinua varten – turhien käyntien vaaraa ei ole. Lisäksi olet jo maksanut ostoksesi kotona, joten siihenkään ei kulu noudon yhteydessä aikaa.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.