Kuntoutus ja harjoittelu

Kuntoutus ja harjoittelu

Yosemite by Biltema tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kuntoilemiseen ja treenaukseen kotona. Mikäli tarkoituksenasi on kuntouttaa esimerkiksi jalkaasi, löydät meiltä apuvälineet ja laitteet, joiden avulla voit tehdä fysioterapeutin kanssa suunniteltuja kuntoututtavia harjoituksia. Tutustu valikoimaamme ja löydä tuotteet, jotka auttavat sinua!

Tasapaino ja koordinaatio

Tasapainon ja koordinaatiokyvyn treenaaminen on tärkeää muiden tekijöiden lisäksi loukkaantumisten ennaltaehkäisyn ja ryhdin kannalta. Tasapainon harjoittelemiseen sopii erinomaisesti esimerkiksi tasapainolauta tai jumppapallo. Koordinaatiokykyä voit harjoittaa hyvin esimerkiksi hyppynarulla tai stepperillä. Tee fysioterapeutin antaman ohjeistuksen mukaiset treenit helposti Yosemiten tuotteilla. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset tasapainon tai koordinaatiokyvyn hrajoittamiseen.

Vastusharjoittelu

Vastusharjoittelu on hellävarainen ja tehokas tapa lihasten vahvistamiseen etenkin kuntoutuksen aikana. Yosemite-tuoteperheeseen kuuluu paljon erilaisia tuotteita myös vastusharjoitteluun. Erilaiset treeni- ja pilateskuminauhat, ranne- ja nilkkapainot sekä sormienvahvistaja ovat tuotteita, joilla voit tehdä voimaharjoittelua – tietysti fysioterapeutin suositusten mukaisesti.

Venyttely, hieronta ja kehonhuolto

Treenaamisen ohella venyttely, hieronta ja kehonhuolto tekevät hyvää keholle ja mielelle. Venyttely parantaa liikkuvuutta ja estää sinua jäykistymästä. Hieronta parantaa verenkiertoa ja lisäksi pehmentää lihaksia ja niveliä. Yosemite-tuoteperheeseen kuuluu useita tuotteita kehon huoltamiseen, kuten jooga-, hieronta- ja vaahtorullia, urheiluteippejä ja joogamattoja. Hemmottele itseäsi mukavalla rentoutumishetkellä, joka parantaa kehosi liikkuvuutta. Käytä tuotteita fysioterapeutin suositusten mukaisesti.