1190
15,87 / L

Uretaanialkydivenelakka

Tuotenro. 30-552

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Uretaanialkydipohjainen kirkaslakka, joka on soveltuu kaikkiin puuosiin niin uusiin kuin vanhoihinkin veneisiin. Tilkitsemismassan pinnan maalaamista ei suositella! Jos se on pakko tehdä, tilkitsemismassan tulee olla täysin kovettunutta ennen maalaamista. Maalin kuivumisaika pidentyy useilla viikoilla. Muodostaa erittäin kiiltävän, vettähylkivän ja säänkestävän pinnan, joka ehkäisee puun halkeilua. Soveltuu sekä sisätiloihin että ulkolaidoille. 0,75 l.
Varoitus
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Syttyvä neste ja höyry. Sisältää 2-butanonoksiimia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää Koboltti bis(2-etyylheksanoaatti). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet