2190
87,60 / KG

Pohjustusaine tiikkikannen tilkitsemiseen

Tuotenro. 25-4707

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Polyuretaanipohjainen pohjustusaine Bilteman tilkitsemismassalle. Käytetään tiikkisaumoja tiivistettäessä parhaan mahdollisen tarttumisen varmistamiseksi. Sillä ei saa olla hiontapölyä. Käytetään pohjustusaineena myös kivelle, betonille ja pinnaltaan huokoisille muoveille. Tietyt metallit ja muovit on testattava ennen käyttämistä. HUOMIO! Ei saa käyttää akryylille, polyeteenille, polyamidille eikä polypropeenille. 250 ml.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Helposti syttyvä neste ja höyry. Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Käytä räjähdysturvallisia sähkö/ilmanvaihto/valaisin/…/laitteita. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös