1890
75,60 / KG

Venetiivisteaineen pohjustusaine

Tuotenro. 25-4702
Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Liuotinpohjainen pohjustusaine Venetiivisteaineelle 25-4710 ja 254705. Huokoisilla pinnoilla on suositeltavaa käyttää pohjustusainetta kiinnittymisen tehostamiseksi ja levittämisen helpottamiseksi. Käytä aina pohjustusainetta tiivistettäessä veneen ikkunoita. Poista silikonijäämät Bilteman silikonin poistoaineella 36-4824. HUOM! Ei saa käyttää polyeteenille eikä polypropeenille. 250 ml.
Vaara
Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Helposti syttyvä neste ja höyry. Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Käytä räjähdysturvallisia sähkö/ilmanvaihto/valaisin/…/laitteita. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös