Puuhaa pihamaalle poikkeusaikana – Bilteman vinkit parvekkeen, terassin tai puutarhan hyötykäyttöön

Puuhaa pihamaalle poikkeusaikana – Bilteman vinkit parvekkeen, terassin tai puutarhan hyötykäyttöön

Tänä keväänä ja kesänä ollaan uuden edessä, ja kotona vietetään paljon aikaa. Lämpimillä ilmoilla voi onneksi oleilla ja puuhastella ulkona. Kokosimme täsmävinkit ajan kuluttamiseen puutarhassa, parvekkeella tai terassilla.

1. Polkaise terassikausi käyntiin!

Tänä vuonna ravintoloiden terassikauden alku viivästyy, mutta ei hätää: terassikauden voi avata aina myös omalla terassilla, parvekkeella tai pihalla! Kaikki lähtee tietysti asianmukaisista kalusteista. Valikoimastamme löydät varmasti juuri oikean kalusteratkaisun tarpeisiisi – pienille parvekkeille mahtuvista kahvilasarjoista jatkettaviin puutarhapöytiin ja -penkkeihin sekä seurusteluryhmiin. Muista lisäksi viihtyisyyttä tuovat oheistarvikkeet, kuten aurinkovarjot ja vaikkapa koreihin esille rullatut huovat!

2. Työnnä sormet multaan!

Viherpeukalot tietävät, että puutarhanhoito on rentouttavaa puuhaa – se tekee hyvää sekä mielelle että keholle. Tänä keväänä ja kesänä erilaiset kasvatus- ja viljelyprojektit ovat varmasti suositumpia kuin koskaan. Siemenet ja pistokkaat istutat kätevästi minikokoiseen kasvihuoneeseen jopa pienelle parvekkeelle tai terassille, kun taas puisiin kasvilaatikkoihin syntyy esimerkiksi kasvimaa ja kukkapenkki puutarhaasi. Valikoimastamme saat myös erilaiset kasvihuoneet isompiin kasvatusprojekteihisi sekä tietysti tarvittavat oheistarvikkeet ja -välineet.

trampoliini_950.jpg

3. Kuntoile lapsille tutulla välineellä!

Lasten keväiden ja kesien kestosuosikki, trampoliini, tuo paljon iloa aurinkoisiin päiviin! Trampoliinilla hyppiminen sopii myös aikuisille: se ei ole ainoastaan hauskaa, vaan se vaikuttaa positiivisesti myös terveyteen ja hyvinvointiin. Tee itsellesi vaikka päivittäinen kuntoiluohjelma ja tunne pomppimisen ja kuntoilun ilo omalla pihamaalla!

4. Virkistäydy omalla pihalla!

Saatat ehkä muistaa lapsuudestasi, kun kirmasit sadettajan vesisuihkun läpi. Miksei sitä voisi harrastaa vieläkin! Esimerkiksi puutarhan kuopsuttamisessa ja trampoliinilla pomppimisessa voi tulla hiki. Lapset ja lapsenmieliset innostuvat varmasti edelleen sadettajan vesisuihkusta, mutta saatavana on myös erilaisia puutarhasuihkuja nopeaan virkistäytymiseen.

riippumatto_950.jpg

5. Löhöile ja ota rennosti!

Joskus on vain ihana ottaa rennosti – ja varsinkin kesälomalla se on täysin sallittua. Bilteman valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja leppoisaan löhöilyyn, riippumatoista ja -tuoleista säädettäviin aurinkotuoleihin. Heittäydy siis makuuasentoon, nappaa vaikka kirja käteen tai kuuntele musiikkia tai äänikirjaa ja unohda kiire ja stressi!