Haaveissa siisti ja hyvin järjestetty ja varusteltu autotalli?

Haaveissa siisti ja hyvin järjestetty ja varusteltu autotalli?

Autotallissa säilytetään auton lisäksi kaikenlaista, kuten renkaita, työkaluja ja vanhoja maalinjäämiä. Bilteman sisustus- ja säilytyskalusteilla siitä voi kuitenkin saada paljon monipuolisemman tilan – ja isompi autotalli voi toimia vaikka lepopaikkana arjen tohinan keskellä.

Alkaako kaaos autotallissa kyllästyttää? Hans Jørgen Andersson on Norjassa vuonna 1993 alkaneen Gatebil-driftaustapahtuman perustajia ja erityisen innostunut kaikesta, mikä liittyy autotalleihin. Tässä artikkelissa hän antaa hyviä vinkkejä toiveidesi autotalliin, jossa kaikki on siistissä järjestyksessä.

Autotallia voi käyttää moneen muuhunkin kuin auton ja ylimääräisten tavaroiden säilyttämiseen. Sinne voi tehdä vaikka oman kuntosalin, puusepänverstaan, suksihuoltamon tai lepopaikan muilta touhuilta.

Bilteman moduulirakenteisten autotallinkalusteiden avulla voit sisustaa autotallin juuri omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Valitse sinne kaappeja, laatikostoja, työkalutauluja tai jotakin muuta toimivasta valikoimastamme.

Tutustu autotallimoduuleihimme täällä

69678

Unelmien autotalli, joka toimii

Hans Jørgen Andersson suuntaa mielellään Biltemaan, kun hän tarvitsee varusteita autotalliinsa.

– Biltemassa on paljon valikoimaa meille autoista ja autotalleista innostuneille, esimerkiksi monia erikoistyökaluja. Joillakin työkaluilla on jopa 10 vuoden takuu, ja se jos mikä kertoo laadusta.

Andersson tietää hyvin, miltä hänen unelmiensa autotalli näyttää.

– Ehkä tärkeintä on, että pöytä- ja laskutilaa ja laatikoita on paljon, sillä ne muodostavat yhdessä näppärän järjestelmän. Niiden lisäksi autotallissa on käyttöä siirrettävälle työtasolle tai vaunulle. Voin suositella Bilteman työkaluvaunua. Siinä on pyörät ja hyviä toimintoja sekä paljon tilaa työkaluille.

Bilteman tarvikelaatikolla saa lisää säilytystilaa joko työkaluvaunun päälle tai vapaasti sijoitettuna. Muita fiksuja kalusteita autotalliin ovat työtaso tai tarvikevaunu, joka tarjoaa useita säilytysratkaisuja sekä mahdollisuuden käyttää ylätasoa työpöytänä.

– Lisäksi autotallissa – isossa tai pienessä – tarvitaan kaikenlaista pientä, kuten nippusiteitä, kuivauspaperirullia, käsineitä, suppiloita ja autonpesuämpäri, näin muutamia mainitakseni, Andersson luettelee.
Jos haluat panostaa autotalliin vielä vähän lisää, hyvä vinkki on laittaa sinne koristeltu betonilattia.

Bilteman epoksipohjaiset lattiamaalit on kehitetty betonilattioille, mutta ne sopivat myös puu- ja kuitulevylattioille. Lisätehosteena voit käyttää värihiutaleita, jotka sirotellaan märän lattiamaalin päälle. Maalin kuivuttua koristeellinen pinta vielä lakataan kirkkaalla lakalla, jotta siitä tulee kestävä.

69680

Tarvikkeiden ja varusteiden järjestäminen

Gatebilin perustanut Andersson on sitä mieltä, että hyvä autotalli on ennen kaikkea siisti autotalli, ja me Biltemassa allekirjoitamme tämän.

Siivoa nurkat ja myy tai lahjoita pois tavarat, joita et käytä. Biltemasta saat erilaisia käteviä säilytysratkaisuja, jotka auttavat järjestyksen ylläpitämisessä.

Kaapit ja hyllyt sekä erilaiset kannelliset säilytyslaatikot ovat yksi tapa luoda järjestystä, mutta eivät suinkaan ainoa. Myös katto- ja seinäpinnat kannattaa hyödyntää. Kätevät seinäkoukut soveltuvat mainiosti esimerkiksi kaapeleiden tai muiden varusteiden ripustamiseen. Valikoimastamme saat myös kattoon kiinnitettäviä koukkuja sekä erikoiskoukkuja polkupyörille.

69679

Autotallista rentoutumistila?

Välillä voi olla tarpeen ottaa hieman etäisyyttä ja antaa itsensä levätä nikkaroinnin tai treenihetken parissa tai vaikka vain levätä. Tai mitä jos kutsuisit kavereita peli-iltaan tai seuraamaan vaikkapa jääkiekko- tai jalkapallopeliä? Hyvin varusteltu autotalli on silloinkin juuri oikea paikka!

Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset, kuten työkalut nikkarointiin, ja vaikka höyläpenkin, jota voi käyttää alustana myös esimerkiksi futis- tai ilmakiekkopeleille.

Mukavan tunnelman saat luotua LED-listoilla, ja fiksu minijääkaappi pitää juomat kylmänä. Illan kruunaa tietysti hyvä musiikki, jota soitat helposti bluetooth-kaiuttimesta.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

AdBlue®:n käyttäminen dieselautoissa

AdBlue®:n käyttäminen dieselautoissa

Onko sinulla moderni ajoneuvo, jossa on dieselmoottori? Silloin kannattaa lukea lisää Bilteman AdBluesta.

Vinkit tehokkaaseen ja sujuvaan etätyöhön

Vinkit tehokkaaseen ja sujuvaan etätyöhön

Kaikilla ei ole mahdollisuutta erilliseen työhuoneeseen kotona, mutta pienillä ja edullisilla hankinnoilla etätyöpiste voi olla viihtyisä ja tehokkuuden soppi tilan ja kodin koosta riippumatta.

Muutto edessä? Huomioi nämä seikat

Muutto edessä? Huomioi nämä seikat

Tavaroiden pakkaaminen ja siirtäminen vanhasta kodista uuteen sekä niiden purkaminen ovat iso osa muuttamista, mutta siihen liittyy lopulta myös paljon muuta.