Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Valitse oikea kompressori

Kompressori eli kompura sopii kaikkeen renkaiden täyttämisestä suurten paineilmatyökalujen käyttämiseen, mutta on tärkeää valita oikea kompressori. käyttötarkoitukseen.

Akkukäyttöinen minikompressori on kätevä esimerkiksi auton renkaiden, jalkapallon tai ilmanpatjan täyttämiseen. Mikäli haluat käyttää paineilmatyökaluja, tarvitset suuremman kompressorin, jossa riittää kapasiteetti koneille. Valitse mielummin hieman liian suuritehoinen kompressori, sillä se kuluu vähemmän, ylikuumenemisen vaara vähenee ja jäähdyttämiseen tarvittava aika lyhenee. Kymmenen minuutin aikana harrastekäyttöön tarkoitettu kompressori pystyy toimimaan vain noin 50–60 % ajasta, kun taas korjaamokäyttöön tarkoitettu kompressori pystyy työskentelemään noin 60–70 % ajasta.

Muista, että hyvä ilmanvaihto parantaa sekä kompressorin suorituskykyä, että pidentää sen elinikää. Paineilmakompressori on pitkäkestoinen työväline, kunhan sitä käytetään oikein ja huolletaan säännöllisesti.

Letkun valitseminen

Letkun mitoitusta määritettäessä on huomioitava käytettävien laitteiden ilmankulutus ja tarvittava letkupituus. Muista, että ilman virtaama vähenee noin 5–10 %, kun letku on rullalla.