5 mahtavaa joulukalenteri-ideaa – näin teet joulukalenterin itse

5 mahtavaa joulukalenteri-ideaa – näin teet joulukalenterin itse

Joulun odotukseen liittyvät erilaiset puuhat ja valmistelut sekä rento oleskelu kotona höyryävän glögimukin ja piparilautasen äärellä. Mitä jos tänä vuonna jouluvalmisteluihisi kuuluisi myös joulukalenterin askarteleminen jollekin läheisellesi tai koko perheelle sen sijaan, että hankit kalenterin valmiina kaupasta? Tutustu vinkkeihimme, miten kokoat itse viisi eriteemaista joulukalenteria.

Joulukalenterin tekeminen itse on mukavaa ajanvietettä pimeinä marraskuun iltoina, eikä sen kokoamisen tarvitse tulla missään nimessä kalliiksi. Bilteman 19 000 tuotteen joukosta löydät varmasti sopivia ja edullisia pikku yllätyksiä joulukalenterin luukkuihin laitettavaksi kaikenikäisille joulunodottajille.

Pienten yllätysten lisäksi tarvitset tietysti kaikkea paketointiin sopivaa, kuten lahjapaperia, nauhoja sekä sakset. Katso myös, miten kätevät eväsleipäpussit taipuvat joulukalenterin luukuiksi!

Voit laittaa joulukalenterin yllätykset odottamaan sikin sokin vaikkapa punottuun koriin tai ripustaa ne roikkumaan koristetikkaisiin. Kiepauta tikkaiden ympärille vielä valoketju tuomaan lisää jouluista tunnelmaa!

65794

Joulukalenteri lapsille

Lapset odottavat joulua varmasti kaikkein malttamattomimmin, ja päivät ennen jouluaattoa ja joulupukin saapumista voivat tuntua heistä valtavan pitkiltä. Pikku yllätyksiä sisältävä joulukalenteri ilahduttaa lasta ja helpottaa odotuksen aiheuttamaa jännitystä.

Hyviä ja helppoja ideoita joulukalenteriin ovat vaikkapa erilaiset pikkuautot, pehmoeläinhahmot, muovieläimet ja piirustusvälineet, joiden parissa lapset viihtyvät tuntikausia eivätkä ne tee isompaa lovea lompakkoosi. Jos lapsella on jo leikeissään puinen junarata, sujauta joulukalenterin luukkuihin tai paketteihin siihen kuuluvia lisätarvikkeita, kuten veturitalli tai erilaisia lisäpaloja vieläkin pidemmän junaradan rakentamiseen.

Katso kaikki lelut

Työkalukalenteri nikkaroijalle

Biltema on oikea paratiisi paitsi lapsille myös kaikille työkaluista tai vempaimista pitäville joulunodottajille. Työkalukalenterin teet helposti hankkimalla useampiosaisen työkalusarjan ja jakamalla sen osat 24 luukkuun tai pakettiin. Myös pienet tarvikkeet eri koneille ja laitteille, kuten kärkipalasarjat, ovat hyvää täytettä nikkaroijan joulukalenteriin. Tärkeintä on tietysti, että tällaisen joulukalenterin vastaanottaja löytää paketeista työkaluja ja tarvikkeita, joita hän todella tarvitsee.

Täältä löydät kaikki työkalut

Autonhoitokalenteri autoharrastajalle

Autonhoitotuotteita sisältävä joulukalenteri on taattua Biltema-tyyliä ja varma valinta autojen parissa puuhastelevalle läheisellesi. Autonhoitokategoriasta löydät varmasti sisältöä kalenterin 24 luukkuun aina vanneharjasta nahkanhoitosarjaan ja ratinpäällisistä ilmanraikastimiin. Selaa valikoimaamme ja mieti, mitä autonhoitotuotteita juuri sinun kokoamasi joulukalenterin luukkuihin voisi kätkeytyä.

Katso laaja valikoimamme autonhoitotuotteita

Treenijoulukalenteri aktiiviselle liikkujalle

Onko läheisesi innokas kuntoilija, jonka haluaisit yllättää treenaustuotteita sisältävällä joulukalenterilla? Riippuen pakettien avaajan harrastuksesta ja mieltymyksistä kalenteriin soveltuvat kaikenlaiset tavarat urheilusukista, juomapulloista ja vastuskuminauhoista kalastuslaseihin ja viehesarjoihin.

Myös erilaiset heijastintuotteet ja urheiluvalot ovat helppoja ja sopivan kokoisia joulukalenterin paketteihin kääräistäväksi. Heijastimia ei voi koskaan olla liikaa, kun suunnataan juoksulenkille vuoden pimeimpänä aikana.

Löydä joululahjat treenausvalikoimastamme

Joulukalenteri koko perheelle

Yhdessä puuhailu on hauskaa. Perhejoulukalenteriin voi sisällyttää sekä henkilökohtaisia paketteja vuorotellen jokaiselle perheenjäsenelle että jotain yhteistä puuhaa koko perheelle. Yksi joulukalenterin yllätyksistä voisi olla vaikkapa ulkovalosarja, jonka ripustamiseen ja asentamiseen voi osallistua koko perhe yhdessä. Myös erilaiset perhepelit voivat tuoda iloa tuntikausiksi joulukuisiin iltoihin.

Perhejoulukalenterissa voi olla omat luukkunsa myös nelijalkaisille perheenjäsenille, mikäli sellaisia taloudesta löytyy. Koirille ja kissoille on tarjolla esimerkiksi erilaisia herkkupaloja ja vilkkuvia heijastinvaloja, joita on helppo sujauttaa joulukalenteriin. Purutikkupaketista voi puolestaan riittää yksi purutikku kalenterin jokaiselle päivälle lemmikin ikiomaan joulukalenteriin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tee oma joulukalenteri

Tee oma joulukalenteri

Tee meidän opastuksella upea joulukalenteri joka sisältää lahjoja perheenjäsenille.

Joululahjaideat tekijöille

Joululahjaideat tekijöille

Ovatko lahjaideat hukassa? Joulu kolkuttaa pian ovella, joten keräsimme yhteen ilahduttavia lahjaideoita erilaisille tekijöille

5 vinkkiä pimeän kauden valaisemiseen

5 vinkkiä pimeän kauden valaisemiseen

Syksy ja talvi tuovat mukanaan pimeyden. Piristystä synkkään aikaan luo onneksi ulkovalaistus.