Tee joulukalenteri itse!

Tee joulukalenteri itse!

Joulukalenterin askarteleminen itse on mukavaa ajanvietettä, ja lisäksi se on upea lisäelementti kodin joulusisustuksessa. Pieniä lahjapaketteja sisälleen kätkevä DIY-joulukalenteri tarjoaa jännitystä ja ihania yllätyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin – kukapa ei haluaisi avata aina uutta lahjaa joka päivä jouluaattoon asti? Ja mikä parasta, itsetehdystä joulukalenterista on iloa monena vuonna peräkkäin!

Tämän kalenterin runkona toimii Bilteman raudoitusverkko, johon yllätyspussit paketteineen on helppo ripustaa pyykkipojilla. Pakettien täyttämiseen vain mielikuvitus on rajana!

tarvikkeet.jpg

Teko-ohjeet:

  1. Levitä maalaussuojapaperia tasaiselle alustalle ja aseta raudoitusverkko sen päälle.
  2. Suihkuta haluamasi väristä askartelumaalia verkon pintaan. Tässä ohjeessa on käytetty himmeää valkoista maalia. HUOM! Suosittelemme maalausta joko ulkona tai hyvin ilmastoidussa tilassa sekä lisäksi maalaukseen tarkoitetun suojamaskin ja suojakäsineiden käyttöä.
  3. Paketoi valitsemasi 24 lahjaa halutessasi esim. voimapaperiin tai muuhun lahjapaperiin, koristele talousnarulla ja sujauta ne sitten eväsleipäpusseihin, tai laita lahjat pusseihin sellaisenaan.
  4. Koristele eväsleipäpussit päiväyslappusilla. Nämä tulostettavat laput on mitoitettu valmiiksi Bilteman osoitetarrojen mukaan. Voit myös kirjoittaa numerot suoraan osoitetarroihin. Koristele tarrat mieleiseksesi esimerkiksi kultatussilla ja elävöitä reunoja halutessasi kuviosaksilla.
  5. Kiinnitä pussit raudoitusverkkoon pyykkipojilla joko numerojärjestykseen tai sinne tänne. Viimeistele vaikkapa jouluisen tuoksuisilla havunoksilla.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

5 mahtavaa joulukalenteri-ideaa

5 mahtavaa joulukalenteri-ideaa

Mitä jos tekisit joulukalenterin itse tänä vuonna? Tutustu vinkkeihimme, miten kokoat itse viisi eriteemaista joulukalenteria.

Tee joulumakeiset itse

Tee joulumakeiset itse

Leivo jouluiset nekut tai jääksuklaa kanssamme! Tai kokeile suklaaseen kastettuja maissihiutaleita – katso reseptit!

5 vinkkiä pimeän kauden valaisemiseen

5 vinkkiä pimeän kauden valaisemiseen

Syksy ja talvi tuovat mukanaan pimeyden. Piristystä synkkään aikaan luo onneksi ulkovalaistus.