1290
2,58 / KG

Korjausmassa ja kiinnityslaasti, 5 kg

Tuotenro. 36-8344

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Helppokäyttöinen sementtilaasti, kovettuu ja kuivuu nopeasti. Massiivialustojen korjaamiseen ja täyttämiseen sisällä ja ulkona, esim. murtuneet portaanreunat, pylväät jne. Voidaan levittää pysty- ja vaakasuorassa. Myös lattian tasoitukseen kaatojen kohdalla. Levitettävän kerroksen paksuus 1 mm - 25 mm. Erittäin huokoiset alustat on esikäsiteltävä Primer C:llä. 5 kg.

JOS OLET EPÄVARMA, LUE TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT TAI KYSY ASIANTUNTIJALTA ENNEN TUOTTEEN KÄYTTÄMISTÄ.
Vaara
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä pölyn hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
    • Paloaika: 12 månader från tillverkningsdatum, vid förvaring på torr plats.

Muut asiakkaat ostivat myös