1250
2,50 / KG

Korjausmassa ja kiinnityslaasti, 5 kg

Tuotenro. 36-8344
Helppokäyttöinen sementtilaasti, kovettuu ja kuivuu nopeasti. Massiivialustojen korjaamiseen ja täyttämiseen sisällä ja ulkona, esim. murtuneet portaanreunat, pylväät jne. Voidaan levittää pysty- ja vaakasuorassa. Myös lattian tasoitukseen kaatojen kohdalla. Levitettävän kerroksen paksuus 1 mm - 25 mm. Erittäin huokoiset alustat on esikäsiteltävä Primer C:llä. 5 kg.

Levityspaksuus: 1 – 25 mm. Kuivuu ja kovettuu nopeasti.
Riittoisuus: 1,6 kg/m2 jokaista paksuusmillimetriä kohden.
Säilyvyys:12 kuukautta valmistuspäivästä, kun tuote säilytetään kuivassa paikassa.
Käyttöohje:
Alustan on oltava puhdas, täysin kuiva, kiinteä, halkeilematon ja kosteutta nostamaton. Imukykyiset huokoiset alustat, joiden pinta on helposti hioutuva, on käsiteltävä Primer C:llä. Mittaa oikea määrä vettä (1-1,2 l/5 kg pakkaus) Bilteman mittasankoon, 86-1022. Kaada mitattu vesimäärä puhtaaseen säiliöön. Sekoita sen jälkeen joukkoon pakkauksen sisältö, jatka sekoittamista kunnes massa on tasainen ja paakuton. Anna levätä 5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Levitä tuote metallilastalla. Laasti on levitettävä 60 minuutin kuluessa. Sileämpää pintaa tarvittaessa lattia voidaan hiertää kevyesti kostutetulla laudalla heti, kun laasti on kovettunut riittävästi. Kuivumisaika noin 3 tuntia +23 °C:ssa. Jos laastin päälle asennetaan laattoja, se voidaan tehdä n. 4-6 tunnin kuluttua. Parketti tai matto voidaan asentaa 24 tunnin kuluttua.
JOS OLET EPÄVARMA, LUE TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT TAI KYSY ASIANTUNTIJALTA ENNEN TUOTTEEN KÄYTTÄMISTÄ.
Vaara
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältä pölyn hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet