650
433,33 / KG

Kumitiiviste

Tuotenro. 36-2443

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Tiivistysaine ja liima. Muodostaa läpinäkyvän, pysyvän, joustavan ja vesitiiviin tiivisteen. Kumisaappaiden, kumiveneiden jne. korjaukseen. Mukana hyväksytyt käsineet. 15 g.
Vaara
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää: isosyanaatteja, difenyylimetaani-4,4'-di-isosyanaatti, ksyleeni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää ihoa. Haitallista hengitettynä. Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Käytä hengityksensuojainta, jos ilmanvaihto on riittämätön. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Jos hengitysvaikeuksia, siirrä uhri raittiiseen ilmaan ja pidä lepoasennossa, jossa on helppo hengittää. Jos ilmenee hengitysoireita: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle.

Muut asiakkaat ostivat myös